Birdman (reż. Alejandro González Iñárritu)
PropJoe napisał(a):Który to argument wyjasniłem całkiem szczegółowo.
Moim zdaniem niezbyt szczegółowo, ale mniejsza o to. Może to i lepiej. Naprawdę, noł ofens, ale szkoda Twojego i mojego czasu. Przede wszystkim jeśli piszesz, że "Riggan to typ milionera który użala się nad sobą, bo chciałby być miliarderem." to ja naprawdę nie wiem, jak się do tego odnieść. Oglądaliśmy inne filmy. Skąd te miliardy i Birdman 4?

Swoją drogą, zamiast grać w lotto, spróbuję swoich sił w teatrze. Nie potrzebuję miliardów, wystarczą miliony i w PLN a nie USD.

(05-03-2015, 13:17)Capt. Nascimento napisał(a):
PropJoe napisał(a):po trzecie, sorry, ale jeśli zabrakło Ci rozwinięcia wątku lesbijskiego to nie dojdziemy do porozumienia nigdy.
Ale nie wmawiaj mi czegoś, czego nie powiedziałem. Mówiłem o buildup i payoff. Podbudowie i potem puencie wątków która by się spłacała.
A tu wątki się urywają, odwracając uwagę od głównego wątku, wytracając napięcie i emocje jakie mógłby wzbudzać.

Ok, nic Ci nie wmawiam, ale gdzieś odkręciłeś poniższy argument w odpowiedzi na pytanie Mefisto o urwane watki?

Cytat:Wątek kochanki Riggana i jego żony, wątek lesbijski (w sumie jedna scena, ale trochę out of place), wątek Mike'a i Lesley albo Mike'a i córki Riggana. Film skubie wszystkiego po trochu, w dość nieprzewidywalny sposób skacząc to tu, to tam.

Podpowiedź: nie ma w filmie żadnego wątku lesbijskiego.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Wiadomości w tym wątku
RE: Birdman (reż. Alejandro González Iñárritu) - PropJoe - 05-03-2015, 15:43