I ja obejrzałem. Jak najbardziej wszelkie zachwyty zasłużone i z całą odpowiedzialnością stawiam ten film w ścisłym top5 tego roku. Akcja goni akcje która to goni kolejną akcję i to wszystko jest tak prze zajebiście wyreżyserowane i na swój sposób szalone, że ogląda się jakby się siedziało na bombie zegarowej. Emocje są niesamowite i ja jako widz od razu łapię sympatię do bohaterów i zaciskam mocno kciuki za powodzenie ich planu. To rzadko ostatnio się zdarza w współczesnym kinie. Efekty znakomite a pamiętając niektóre making ofy śmiem twierdzić, że niektóre CGI zrobiono po mistrzowsku.
Aktorstwo znakomite, Hardy niezwykle wiarygodny i jako Max co chyba dziwne bardzo sympatyczny:P Mam tylko jedno ale: Hardy taki uber pro guner a nie zachowuje trigger discipline- tragedija:)
Mam tylko jeden minus- Miller nie potrafi reżyserować spokojnych scen dialogowych gdzie nic się nie dzieje a postacie siedzą i rozmawiają. Te sceny to najgorsza rzecz w filmie przy której męczyłem się niesamowicie.
Mocne 9/10
Aktorstwo znakomite, Hardy niezwykle wiarygodny i jako Max co chyba dziwne bardzo sympatyczny:P Mam tylko jedno ale: Hardy taki uber pro guner a nie zachowuje trigger discipline- tragedija:)
Mam tylko jeden minus- Miller nie potrafi reżyserować spokojnych scen dialogowych gdzie nic się nie dzieje a postacie siedzą i rozmawiają. Te sceny to najgorsza rzecz w filmie przy której męczyłem się niesamowicie.
Mocne 9/10
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron
Directed by James "THE KING" Cameron
02-06-2015, 18:52 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-06-2015, 19:09 przez Danus.)