Cytat: to jest film o dwóch smutnych marudach, które nie potrafią docenić tego, co mająA Ty znowu to samo, o pieniądzach - jak kogoś stać na drogie alkohole w barze z panoramą Tokio, to przecież nie ma prawa na nic narzekać, bo nie docenia tego, że może chlać w pięknym i drogim barze.
Cytat:ja mam im współczuć bo są tak bardzo, bardzo smutniMoże przeczytaj co napisałem wyżej: nie masz im współczuć, tylko masz się razem z nimi cieszyć z przygody jaką przeżyli w Tokio. Postać Scarlett po kilku latach, gdy zapytać ją o wspomnienia z tego wyjazdu, to na pewno nie powie, że było jej kurewsko smutno, tylko, że ciepło wspomina tego starego gościa, bo było z nim fajnie.
Cytat: Gdyby w te role wcieliły się jakieś no-name'y, pewnie uznalibyście film za nudny i pretensjonalny, bo historia się po prostu nie broni, jest miałka, wtórna, płytka i banalna.Nie przeczę - Scarlett w roli głównej podnosi satysfakcję z seansu, ale bardziej mnie kupują zdjęcia i muzyka, gdyby te były na niższym poziomie to na pewno oceniałbym cały film dużo gorzej.
26-08-2015, 10:07 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-08-2015, 10:10 przez simek.)