Mefisto, źle to odbierasz. Po prostu mam dość twoich fochów i agresywnego tonu. Naprawdę staram się unikać pisania o ludziach i pisać tylko o filmach - podczas gdy ty tu wbijasz i pierwszy zwrot do mnie kierujesz w takim tonie, jakbym ci zgwałcił matkę. I to już któryś raz z kolei. Naprawdę nie wchodzę tu po to, żeby się wkurzać. Za stary jestem na pyskówki w necie i za bardzo cenię swój czas, żeby tracić go na złoszczenie się, bo komuś nie podoba się moja opinia o filmie i musi mnie z tego powodu obrazić. Dlatego chętnie korzystam z narzędzi blokowania takich osób. Gieferga nie zablokowałem dlatego, że mi coś wytknął, tylko dlatego, że mnie denerwował i generalnie pisał w zaczepnym tonie. Od lat. Skoro i ty nie potrafisz się powstrzymać, nie komunikujmy się w ogóle. "Wyszło copywricisko z worka" - co to w ogóle ma być, już nawet czepiasz się mojego zawodu? Ale spoko, nie jestem zdenerwowany (bo i po co?), po prostu lecisz na listę blokowanych. Podejrzewam, że nie będziesz płakał z tego powodu, ja też nie. I wszyscy są szczęśliwi. Miłego życia.
28-08-2015, 21:03 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-08-2015, 21:04 przez military.)