nie, to ty usiłujesz za wszelką cenę pokazać, że sie pogubiłem i nie wychodzi ci to najlepiej, o czym świadczy argumentacja.
jakie kryształki? "jakieś" to żadne uzasadnienie.
no skoro to ich świat to ok. mam tylko nadzieję, że reżyser solidnie wyłoży, w JAKI sposób pokonują osobliwość. jeśli to zrobi - wyjdzie na kretyna, bo pokonanie osobliwości jest głupota i nie da się tego uzasadnić, podobnie jak gasnące słońce stanowi mega głupotę wagi ciężkiej. jeśli natomiast nie wyłoży, to znaczy, że nie pomyślał nad fabuła i nakręcił Transformery.
wszystkie ziomki wiedzą, że ze mną nie ma żartów:)
Cytat:pokazuje świat z mieczami świetlnymi i one działają bo mają jakieś kryształki
jakie kryształki? "jakieś" to żadne uzasadnienie.
Cytat:są jacyśtam kosmici z czarnej dziury, a są z czarnej dziury bo tak, to ich świat
no skoro to ich świat to ok. mam tylko nadzieję, że reżyser solidnie wyłoży, w JAKI sposób pokonują osobliwość. jeśli to zrobi - wyjdzie na kretyna, bo pokonanie osobliwości jest głupota i nie da się tego uzasadnić, podobnie jak gasnące słońce stanowi mega głupotę wagi ciężkiej. jeśli natomiast nie wyłoży, to znaczy, że nie pomyślał nad fabuła i nakręcił Transformery.
Cytat:Pewnie ma na celu zrobienie wrażenia na ziomkach.
wszystkie ziomki wiedzą, że ze mną nie ma żartów:)
11-09-2007, 16:37