Zaczynam powtarzać OT po jakichś 15 latach i już czuję się zażenowany... prequelami. Kenobi mówi wyraźnie, że NIE MIAŁ/ NIE PAMIĘTA Artoo... WTF?
A potrafisz zrozumieć, że nawet będąc dzieciakiem coś można uznawać za zbyt infantylne? Ja tak miałem od początku z SW... Te robociki (szczególnie duży blaszak) mnie żenowały. Żenują do dziś ale już mniej.
(23-10-2015, 16:24)military napisał(a): Czyli obejrzałeś mając lat 9-10, po czym uznawałeś je (wciąż będąc gówniarzem, choć trochę później) za pierdolety.
A potrafisz zrozumieć, że nawet będąc dzieciakiem coś można uznawać za zbyt infantylne? Ja tak miałem od początku z SW... Te robociki (szczególnie duży blaszak) mnie żenowały. Żenują do dziś ale już mniej.
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.
25-10-2015, 01:32 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-10-2015, 01:36 przez shamar.)