(29-01-2016, 11:42)szopman napisał(a): Rozumiem, że Max Mad musi się podobać każdemu na świecie i jest arcydziełem, którego nielubienie grozi linczem na filmowych forach ? Serio, nie mam prawa nie lubieć tego filmu, który naprawde rozczarował mnie jak żaden inny ?
Oczywiście że masz takie prawo. A ja mam prawo skomentować twoje opinie. I to robię. ;) Z użytkowników tego forum, zaraz po shamarze (nigdy nie wystawia 10/10, a większość jego ocen to 6/10) i martinimpl (ocenia "obiektywnie") twoje opinie są dla mnie najmniej wartościowe, tak bardzo się różnią od moich.
(29-01-2016, 11:42)szopman napisał(a): Prócz TFA na 1. miejscu tego rankingu, co jeszcze w nim wg Ciebie jest takiego "najgorszego" ?
1. TFA jako film roku!
2. Dragon Ball Z: Coś tam o Freezie - odpadłem po zwiastunie. Może obejrzę, bo byłem dużym fanem DB (wciąż mam wszystkie 42 tomy mangi i niemal wszystkie karty z Chio), ale spodziewam się oceny w okolicach 1-3/10. Dobrych kinowych filmów DB pamiętam może ze dwa.
3. Spectre (IMO drugi najgorszy Bond i drugie największe rozczarowanie roku) wspomniane wśród ulubionych filmów 2015.
A czwartego miejsca nie oglądałem. Tyle.
29-01-2016, 12:13