3 epy za mną i co mogę napisać - nakręcili to ponad 30 lat temu, a wypuścili dopiero teraz, skurwysyny;) Nie wiem, jak ktoś po 1 epie szuka głębi czy czegokolwiek poza zajebistą rozrywką, to jest martwy w środku... albo za młody, po prostu. Ja się jaram jak debil, takie to jest dobre - fabuła wciąga, dzieciaki kapitalnie dobrani do ról (plus drugi i trzeci plan, sprawdźcie rodzinę Mike'a). Miecie ten FILM (no bo przecież nie serial) wszystko, co przez parę ładnych lat widziałem. O nawiązaniach do takich klasyków jak "Xtro" czy "Silver Bullet" nawet nie wspominam, bo i po co. Nawet czcionka w napisach początkowych jest IDEALNA. Tak się kiedyś B-klasowe kino z pieniądzem pod ręką kręciło. Coś pięknego.
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...
17-07-2016, 05:53 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-07-2016, 05:55 przez slepy51.)