- "La La Land"
- "Manchester by the Sea" - musze zobaczyć czy te zachwyty nad scenariuszem i Caseyem są zasłużone
- "Silence" - Scorsese
- "Live by Night" - oceny mnie nie zraziły, nadal się jaram
- "Logan" - mam kompletnie gdzieś uniwersum FOXa, ale po genialnym trailerze muszę to zobaczyć
- "Piraci z Karaibów" - kocham serie
- "Wonder Woman" - film interesuje mnie najmniej z tych DCEU, zerowe emocje, idę bo licze na Aresa lub dr. Fate
- "Dunkierka" - Nolan
- "Thor: Ragnarok" - jedyny film Marvela który mnie ciekawi w przyszłym roku, głównie z powodu liczby postaci
- "Blade Runner 2049"- to już nawet nie kwestia tego czy podobał mi się oryginał, po "Arrival" każdy film Villeneuve to dla mnie obowiązkowa wizyta w kinie
- "Justice League" - to oczywista oczywistość
- "Snowman" - wreszcie jakiś dobrze zapowiadający się kryminał z niezłą obsadą
- "Star Wars Episode VIII" - bo jak to tak nie na Star Wars
Może:
"The Dark Tower"- zależy czy wreszcie przeczytam książkę i przypadnie mi do gustu
"Darkest Hour"- jeszcze poczekam na trailer, ale zapowiada się ciekawie
- "Manchester by the Sea" - musze zobaczyć czy te zachwyty nad scenariuszem i Caseyem są zasłużone
- "Silence" - Scorsese
- "Live by Night" - oceny mnie nie zraziły, nadal się jaram
- "Logan" - mam kompletnie gdzieś uniwersum FOXa, ale po genialnym trailerze muszę to zobaczyć
- "Piraci z Karaibów" - kocham serie
- "Wonder Woman" - film interesuje mnie najmniej z tych DCEU, zerowe emocje, idę bo licze na Aresa lub dr. Fate
- "Dunkierka" - Nolan
- "Thor: Ragnarok" - jedyny film Marvela który mnie ciekawi w przyszłym roku, głównie z powodu liczby postaci
- "Blade Runner 2049"- to już nawet nie kwestia tego czy podobał mi się oryginał, po "Arrival" każdy film Villeneuve to dla mnie obowiązkowa wizyta w kinie
- "Justice League" - to oczywista oczywistość
- "Snowman" - wreszcie jakiś dobrze zapowiadający się kryminał z niezłą obsadą
- "Star Wars Episode VIII" - bo jak to tak nie na Star Wars
Może:
"The Dark Tower"- zależy czy wreszcie przeczytam książkę i przypadnie mi do gustu
"Darkest Hour"- jeszcze poczekam na trailer, ale zapowiada się ciekawie
22-12-2016, 13:51