Owszem, jest jakaś tam szansa, że "Moonlight" lub "Manchester by the Sea" zatryumfuje w głównej kategorii i wówczas będziemy mieli sytuację jak przed trzema laty, gdy "12 Years a Slave" był skromnym zwycięzcą, obok którego "Gravity" rozbił bank Oscarów technicznych wraz z reżyserią i muzyką. Dodałbym do potencjalnego łupu "LLL" dźwięk, wątpiąc natomiast w zwycięstwo za kostiumy... Ale szanse na pewno ma. Tak czy siak, na tym etapie przewiduję dominację "LLL" uwzględniając Best Picture.
Chyba zbyt nieśmiało podchodzisz do "Moonlight" i "MbtS", po 6 nominacji to dla nich minimum. "Arrival" zgarnie przynajmniej 7 (przewiduję więcej), gdy "Hell or High Water" ma 3 jak w banku.
No nic, jutro wieczorem usiądę do komentarza i będę odsyłał do moich typów "ukrytych" w powyższym poście, jestem ciekawy, czy dobrze zrobiłem odpuszczając ostatecznie "Silence" poza 2 kategoriami technicznymi.
Chyba zbyt nieśmiało podchodzisz do "Moonlight" i "MbtS", po 6 nominacji to dla nich minimum. "Arrival" zgarnie przynajmniej 7 (przewiduję więcej), gdy "Hell or High Water" ma 3 jak w banku.
No nic, jutro wieczorem usiądę do komentarza i będę odsyłał do moich typów "ukrytych" w powyższym poście, jestem ciekawy, czy dobrze zrobiłem odpuszczając ostatecznie "Silence" poza 2 kategoriami technicznymi.
24-01-2017, 00:45 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-01-2017, 00:45 przez Galadh.)