(29-01-2017, 15:12)Mental napisał(a): Punisher w wykonaniu Bernthala jest zajebisty także z innego powodu. W każdej scenie full pro obsługa broni. I trigger discipline zawsze przestrzegany :)
Co ja czytam... O dżizas.
Ale tak a propos, właśnie zakończyłem oglądać serial Shooter i tam w ostatnim odcinku Ryan Phillippe latał po lesie z karabinem i trzymał go za magazynek. Wydało mi się to dziwne ale teraz widzę, że to chyba jeszcze bardziej zaawansowane trigger discipline.
A odnośnie serialu Daredevil. Dla mnie super oba sezony. Klimat rewelacyjny. Sceny walki robią wrażenie, choreografia lepsza niż w niejednym filmie z wielkim budżetem. A jeśli chodzi o głównego bohatera to Crov ujął to najsensowniej:
Cytat:Serial ma sporo wad i rzeczywiscie bywa mocno infantylny, aczkolwiek rys psychologiczny Matta jest moim zdaniem naprawde dobry. W pierwszym sezonie Daredevil znacznie bardziej zdawał się balansowac na granicy miedzy punisherowaniem, a byciem dobrym Chrześcijaninem, i po tamtym sezonie doszedł do wniosku, w ktora strone chce isc. Dlatego w tym musi to konfrontowac z Frankiem i w sumie przegrywa te konfrontacje (nic dziwnego). Dlatego dalej w sezonie coraz bardziej oddala sie od normalnego życia.
Kinowe Marvele mogą tylko marzyć o tak skompilowanym rysie psychologicznym postaci ;)
Trakt.tv | Letterboxd | Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room!
29-01-2017, 20:10 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-01-2017, 20:12 przez Ash_9001.)