Kurdę, jeśli chodzi o kategorię reżyserską to mam pewien problem. Z jednej strony Damien w pełni zasłużył na nagrody bo robotę odwalił znakomitą, ale im mocniej o tym myślę tym bardziej upewniam się w przekonaniu, że Villeneuve też powinien coś dostać. Obaj panowie moim zdaniem wymietli w tym roku. Liczę na to, że "Blade Runner" będzie tak dobry, że to Denis zdominuje przyszły rok.
W kategorii operatorskiej obstawiam "La La Land" chyba, że Akademia zdecyduje się zrobić niespodziankę i da "Silence" żeby nie było, że film życia Scorsese bez Oscara, ale wątpię. Teraz to mnie ciekawi jak będzie wyglądać sprawa z Oscarem dla aktora, czekam aż Fences dostanie napisy i sam się przekonam jak dobra jest rola Washingtona.
W kategorii operatorskiej obstawiam "La La Land" chyba, że Akademia zdecyduje się zrobić niespodziankę i da "Silence" żeby nie było, że film życia Scorsese bez Oscara, ale wątpię. Teraz to mnie ciekawi jak będzie wyglądać sprawa z Oscarem dla aktora, czekam aż Fences dostanie napisy i sam się przekonam jak dobra jest rola Washingtona.
05-02-2017, 12:18 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-02-2017, 12:18 przez Kuba.)