(13-02-2017, 18:38)Kuba napisał(a): "Moonlight" do Globów zdobywał wszytko jak leci jeśli chodzi o "Najlepszy film"
To on zdobył coś poza Globem w tej kategorii? Przypomnij mi, bo nie kojarzę nic poza wyróżnieniami od krytyków.
(13-02-2017, 18:38)Kuba napisał(a): Emma nigdy nie była moją faworytką dopóty nie zdobyła tego Globa, SAG i BAFTy
Czyli nie była faworytką... zanim wyścig po Oscary w ogóle się zaczął i można było cokolwiek powiedzieć o faworytach? LOL! :P
Emma dostała Globa. Huppert też. Portman nie. Przez to spadła wręcz na trzecie miejsce w tej kategorii, mimo, że o niej wcześniej było najgłośniej, bo miała rolę wybitnie pod Oscary. Gdy Emma dostała SAG, sprawa była już prosta. Teraz z BAFTĄ w garści, nie ma już w ogóle mowy o jakiejkolwiek innej możliwości niż jej zwycięstwie. Natalie - którą uwielbiam - nie wygrała nic poza Critics Choice, ale członkami Akademii nie są wyłącznie krytycy.
Stone to pewniak! I dobrze, bo 3 dni temu widziałem Jackie i uważam, że była lepsza od Portman.
@nawrocki - Zjawa nie była murowanym faworytem. Była GŁÓWNYM, ale do samego rozdania mówiło się o kilku możliwych zwycięzcach (silne były Big Short, Spotlight). Tymczasem La La Land wygrał praktycznie wszystko, ominęło go jedynie wyróżnienie od SAG dla ekipy aktorskiej, ale to dlatego, bo w filmie nie ma ekipy, jest tam tylko duet, reszta to epizody/tło.
13-02-2017, 19:36