Cytat:W tym miejscu pragnę też obśmiać niektórych
Cytat:Fabuła jest prosta i niemalże liniowa, a i tak niektórzy wyżej się w niej nie połapali chyba
Całe und3rciątko :)
Co do filmu: nie wiem czy to dlatego, że się starzeję, czy po prostu mam inne smaki, ale film nie pozostawił mnie z uczuciem spełnienia i satysfakcji ;) Owszem, w swoim gatunku jest to precyzyjnie skrojony i sprawnie zrealizowany obraz, ale na mnie ta przerysowana, komiksowa konwencja nie oddziałuje. Miało być bardziej niejednoznacznie, bo Wick broni właściwie tylko własnego tyłka, a motywacja do zemsty jest mocno naciągana, i chociaż w teorii zawsze marzyłem o takim rozwiązaniu (no bo ile razy można ratować świat / córkę / brata) to jednak ciężko mi było zaangażować się w fabułę, bez kibicowania głównemu bohaterowi. Ot, patrzyłem na to jak na festiwal choreograficznych popisów, które swoją drogą były najwyższej klasy, ale nic więcej.
Dobra tak naprawdę byłoby 8/10 ale nie pokazali cycków Claudii Gerini i się wkurzyłem.
7/10
EDYTA: Naprawiam świat:
Polski już nie ma.
23-02-2017, 10:51 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-02-2017, 10:59 przez Kluski.)
Spoiler![[Obrazek: 22cd3e2e37b317644b875edb7dfc6031.jpg]](http://www.donnaperfetta.com/db/foto/big/claudia-gerini/22cd3e2e37b317644b875edb7dfc6031.jpg)