(26-02-2017, 19:01)shamar napisał(a): No i czego nie rozumiesz, w tym pytaniu?Nie rozumiem po co mi je zadajesz poruszając kwestię której moja wypowiedź nie dotyczyła.
(26-02-2017, 19:01)shamar napisał(a): Uważasz, że to sprawiedliwe, że Akademicy, którzy oglądają filmy bez określonej "kinowej jakości" powinni oceniać te filmy a tym bardziej przyznawać najważniejsze filmowe nagrody na podstawie takich zamierzchłych marnych kopii?Nic nie uważam, w nosie mam co i czy w ogóle oglądają Akademicy. Nigdzie nie pisałem o prawie do oceniania filmów na podstawie kiepskich kopii!!!
(26-02-2017, 19:01)shamar napisał(a): Skoro zarzucasz komuś, że ogląda film w marnej jakości to jaką masz argumentację, że nie powinien tego robić?Niczego nikomu nie zarzucam, pisałem że skoro komuś nie przeszkadza obejrzenie czegoś takiego to nie powinien płakać, że film nie wejdzie u nas do kin.
Chcesz mi dalej wmawiać że moja wypowiedź dotyczyła tego co sobie uroiłeś a nie tego o czym pisałem?
26-02-2017, 19:21 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-02-2017, 19:23 przez Mierzwiak.)