(16-06-2017, 12:19)Lawrence napisał(a): z odpowiedzi trzymałem: "Jabłko z dziurą".
Sokół Milenium ponoć został zainspirowany nadgryzionym hamburgerem, tak więc tematycznie sie zgadza

Cytat:
I tutaj nawet paru niestarwarsowców ze mną grało, gdyż dzieciaki lubią się ścigać. Kochałem tę grę. Ale niestety komputer jako przeciwnik był zbyt słaby. Oczywiście miałem też:
I w to grałem namiętnie przez wiele. Później z moją młodszą siostrą która pomogła mi rozwiązać pewien fragment, którego nigdy nie mogłem przejść. Ach miłe wspomnienia
O jezu, uwielbiałem te gry. Demo Phantom Menace ogrywałem do porzygu.
A co do gadzetów, one zdecydowanie miały się bardzo dobrze, jeszcze w roku Special Edition, przed premierą Widma. Supermarkety i sklepy wypełnione były klasycznymi figurkami od Kennera, a w spożywczaku, co drugi produkt miał Vadera na opakowaniu.
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.
16-06-2017, 17:29 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-06-2017, 17:31 przez Proteus.)
![[Obrazek: Star%20Wars%20-%20Episode%20I%20-%20The%...%20(2).jpg]](http://coolrom.com/screenshots/psx/Star%20Wars%20-%20Episode%20I%20-%20The%20Phantom%20Menace%20(2).jpg)