Moja wypowiedź wyglądała następująco:
Acha, i nie odpowiadałem na TWOJĄ listę, tylko odp. na post otwierający (btw Twój chyba), który dotyczył filmów 2019, które mam zamiar obejrzeć w kinie (lub poza nim).
Cytat:Moja lista wygląda na dzień dzisiejszy nastepująco:Sory ale to naprawde nie jest skomplikowane, odgadnąć, na które pójdę do kina a na które nie. Chyba logiczne, że jeśli danego filmu w kinie nie będzie, to go tam nie obejrze.
-STAR WARS EPISODE IX - oczywiście absolutny must see 2019 roku.
-Dragon Ball Super: Broli - kolejny must-see nadchodzącego roku. Bilety do Dublina oraz na film już zakupione ;)
-Avengers:Endgame - obowiązkowo
-Spider-Man Far from Home
-Once Upon a Time in Hollywood
-The Irishman
-Rambo V
Pewnie wybiorę się również na 'Jokera' ;)
Cytat:Moja lista wygląda na dzień dzisiejszy nastepująco:Czy ja tu gdzieś precyzują czy to jest lista filmów, na które ide do kina albo nie idę do kina?
Cytat:Pewnie wybiorę się również na 'Jokera' ;)Już poprawiam, może łopatologiczniejsza wersja będzie czytelniejsza: Oprócz tych filmów z listy, które doczekają się kinowej dystrybucji w Polsce, pewnie wybiorę się również na "Jokera".
Acha, i nie odpowiadałem na TWOJĄ listę, tylko odp. na post otwierający (btw Twój chyba), który dotyczył filmów 2019, które mam zamiar obejrzeć w kinie (lub poza nim).
"Y es que eso es y, creo, será siempre el cine: una manera maravillosa de soñar" J. Potau
14-12-2018, 12:05 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-12-2018, 12:08 przez szopman.)