Cytat:Do żółwi ninja jeszcze nie wróciłem, bo to ma chyba z milion odcinków, więc trudno mi się zabrać.
Klasyczne Żółwie Ninja najlepiej zacząć od otwierającej mini serii z 1987, która odcinków liczy pięć i stanowi w miarę sensownie zamknięta całość, więc można nawet na tym spokojnie zakończyć. W dodatku te pierwsze pięć odcinków było lepsze graficznie od kolejnych.
W Polsce puścili to w popapranej kolejności, bo najpierw dali sezon 2, w którym Shredder wraca z wymiaru X, później jakoś cofnęli się do pierwszego, a potem dopiero lecieli z kolejnymi seriami.
Cytat: Byłem wtedy pewien, że to jakaś nowość, a z tego, co tu piszesz wynika, że nie była to pierwsza emisja w TV.
Leciało w II połowie 80s po raz pierwszy.
A Chucka Norrisa oglądaliście?
Tylko pięc odcinków, było w całości dostępne na VHS.
Był też Rambo, ale tego widziałem nie więcej niż trzy odcinki jakoś przypadkiem:
Cytat:Nie jezdziles na te wakacje do starego Alosia w Ruscu? :) Pytam, bo to dziadek kolegi, ktory mial warsztat, a tam jego ojciec, mechanik/blacharz zrobil mu (koledze, nie dziadkowi) taka naprawde solidna kusze z wajcha i sprezyna.Nie, nie aż tak. Moja była ze spinaczem w roli spustu i jakąś gumą, ale strzelała mocniej niż łuk z kijka i rodzice ciągle przypominali, żeby do nikogo nie celować.
04-02-2021, 18:31 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-02-2021, 18:37 przez Gieferg.)