Można mieć różne dziwne zajawki, a inne będą wciąż pozostawały czymś niepojętym i absurdalnym - np wędkarstwo :P
Inna sprawa, że ja się nie dziwię, że ktoś sobie coś takiego zrobił, ja po prostu nie pojmuję, dlaczego ktoś chciałby to oglądać. Jak się komuś remake nie podobał, to po co tracić na niego więcej czasu, a jeśli mu się podobał, to będzie to oglądał licząc na to, ze mu się przestanie podobać? Ja tam nie lubię oryginału, a remake obejrzałem z przyjemnością dwa razy. Choćby ktoś przez 10 godzin wykazywał wyższość pierwszego nad drugim, i tak to nie zmieni faktu, że chętniej ponownie sięgnę po remake niż oryginał.
i owszem, bywa po kilka tygodni.
Inna sprawa, że ja się nie dziwię, że ktoś sobie coś takiego zrobił, ja po prostu nie pojmuję, dlaczego ktoś chciałby to oglądać. Jak się komuś remake nie podobał, to po co tracić na niego więcej czasu, a jeśli mu się podobał, to będzie to oglądał licząc na to, ze mu się przestanie podobać? Ja tam nie lubię oryginału, a remake obejrzałem z przyjemnością dwa razy. Choćby ktoś przez 10 godzin wykazywał wyższość pierwszego nad drugim, i tak to nie zmieni faktu, że chętniej ponownie sięgnę po remake niż oryginał.
Cytat:No a @Gieferg, Ty akurat powinieneś raczej rozumieć takie zajawki lepiej od innych, bo sam umiesz poświęcić kilka tygodni (taki strzał, bo nie wiem, ile Ci to zajmuje) na fan edit filmu, którego oglądanie da Ci rozrywkę na niewielki procent czasu oddanego tej pracy.Pewnie tak, ale satysfakcja jest spora no i nie tylko ja to oglądam.
i owszem, bywa po kilka tygodni.
Cytat:Aczkolwiek domyślam się, że lubisz sam proces twórczy.Oczywiście. W innym wypadku bym się w to nie bawił. A tego czego się przy okazji nauczę używam później przy innego typu materiałach, które mi się zdarza montować.
25-04-2022, 13:04 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-04-2022, 13:57 przez Gieferg.)