Pazura akurat zdubbingował wszystkie odcinki TAS dla ZigZap, ale właścicielem dubbingu tegoż jest wciąż WB, dlatego na pewno ta wersja pójdzie na Max. Tylko w TNBA zdubbingowali już wybrane odcinki, a część była z lektorem.
To Ferenc jako Batman zdubbingował tylko wybrane odcinki (chyba na kasetach, ale też nie wszystkich bo pamiętam że oglądałem Batmana na VHS z lektorem) i film SubZero.
PS. Serio, chyba trafiłem w 10 z tym Dariuszem Odiją jako głosem dla Batmana. Sprawdźcie na YT jeśli nie kojarzycie, ale chyba wstyd go nie kojarzyć, bo grał w Młodych Wilkach i to nim wyłysiał :)
To Ferenc jako Batman zdubbingował tylko wybrane odcinki (chyba na kasetach, ale też nie wszystkich bo pamiętam że oglądałem Batmana na VHS z lektorem) i film SubZero.
PS. Serio, chyba trafiłem w 10 z tym Dariuszem Odiją jako głosem dla Batmana. Sprawdźcie na YT jeśli nie kojarzycie, ale chyba wstyd go nie kojarzyć, bo grał w Młodych Wilkach i to nim wyłysiał :)
Właśnie to, że mówię głupstwa, czyni mnie człowiekiem
24-05-2022, 22:12 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-05-2022, 22:14 przez Ted.)