(20-06-2022, 18:53)al_jarid napisał(a): Trochę bez sensu. Już to widzę, jak w latach 90-tych wrzucają do mainstreamowego filmu sf taki wątek LGBT. Jaasne, na bank.
Powiedz to Joelowi Schumacherowi ;). I nic nie słyszałem, by w tamtych czasach madki robiły gównoburze jak w przypadku Batman Returns.
I też dziwi mnie, właściwie po co Astral. Pixar stoi o klasę wyżej niż Disney, a nie licząc fakapów w odcinanie kuponów nie bawi. Zresztą powstała ta kreskówka parodiująca defacto te wszystkie kreskówki reklamująca zabawki i to mi wystarczy jako spin-off Toy Story z udziałem Astrala.
Czytam wikipedię i czytam, że Andy niby to po tym filmie zechciałby zabawkę. Nie wiem, Astrala nie widziałem (i nie zanosi się, bym to zobaczył). Lecz ja zwykle zabawki kupowałem (dobra, starzy mi kupowali) na zasadzie, że widnieje w futrynie sklepowej i fajnie się prezentuje, a NIE że byłem na jakimś filmie (zresztą w tamtych czasach zabawki reklamowały nawet filmy z Rką, na które małe dziecko pójść nie mogło). I jak kojarzę reklamy zabawek reklamujących film z tamtych lat, to one miały przebitki z danego filmu i w pierwszym Toy Story reklama z Buzzem była autonomiczna.
21-06-2022, 10:06 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-06-2022, 10:07 przez OGPUEE.)