Serial powolutku znika z "polecanych" list TOP na Netflixie, nie jest nawet kwalifikowany jako Nowość, choć inne seriale/filmy wydane wcześniej wciąż mają takie oznaczenie. Myślałem, że to tylko u mnie, ale pytam znajomego, który o serialu nie wiedział nic i ma to samo na swoim koncie. Oczywiście zniknął tez dodany przy nim tag LGBTQ ;)
Netflix tak jakby się trochę wstydził, że zrobił świetny serial o homo-seryjniaku zabijającym innych homo, ale czułby się głupio gdyby go usunął. Jest więc trochę w limbo, ale jeszcze dostępny.
A po 3 odcinku utwierdzam się w przekonaniu że to całościowo będzie kapitalna robota. Po prostu każdy epizod to małe, zamknięte dzieło. Peters jest fantastyczny.
Scena w której podnosi hantle i robi potem to co w spojlerze, jest bez kitu fenomenalna.
Netflix tak jakby się trochę wstydził, że zrobił świetny serial o homo-seryjniaku zabijającym innych homo, ale czułby się głupio gdyby go usunął. Jest więc trochę w limbo, ale jeszcze dostępny.
A po 3 odcinku utwierdzam się w przekonaniu że to całościowo będzie kapitalna robota. Po prostu każdy epizod to małe, zamknięte dzieło. Peters jest fantastyczny.
Scena w której podnosi hantle i robi potem to co w spojlerze, jest bez kitu fenomenalna.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.
07-10-2022, 09:14
Spoiler![[Obrazek: father-son-holy-gore-monster-the-jeffrey....png?w=600]](https://fathersonholygore.files.wordpress.com/2022/09/father-son-holy-gore-monster-the-jeffrey-dahmer-story-jeffrey-smashes-stevens-bones.png?w=600)