Wg ostatnich prognoz w USA ma być 650mln, co na świecie dałoby przynajmniej 1,5mld. I myślę, że tyle, a nawet trochę więcej powinien zarobić. Co daje wynik daleki od jedynki, ale chyba się ten biznes opłaci, wiec bez przesady. Na film jest z pewnością większy hype niż na któregokolwiek Marvela w tym roku, więc miliard z górą jest poza dyskusją, a jest duża szansa, ze to będzie drugi najbardziej kasowy film ery post-pandemicznej (po ostatnim Spider-Manie) więc jeśli coś takiego już nie będzie się opłacać, to można rzec, że ludzie już nie chcą oglądać blockbusterów. Bo że mamy już lekki przesyt superhero, to widać gołym okiem.
Btw czy mi się wydaje czy na’vi gadający ze sobą po angielsku są z deczka bez sensu? Powtórzyłem sobie ostatnio pierwszy film i tam miało to z grubsza ręce i nogi.
Btw czy mi się wydaje czy na’vi gadający ze sobą po angielsku są z deczka bez sensu? Powtórzyłem sobie ostatnio pierwszy film i tam miało to z grubsza ręce i nogi.
22-11-2022, 13:34 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-11-2022, 13:36 przez Albertino.)