Ghostbusters II dla mnie jest lepszy niz w czasie premiery byla o tym filmie opinia krytykow, ale jednak gorszy od jedynki. W zasadzie powtorka z rozrywki (choc nadal na poziomie), uproszczona i zmiekczona wzgledem oryginalu, bardziej komercyjna i swiadoma swojego brandu. Dla mnie to nadal 80s klasyka, ale jednak oczko nizej niz jedynka.
Gremlins 2 to byl dla mnie kolejny sequel lepszy od czesci pierwszej, ktory katowalem na VHS, a ktory znowu, mial wiekszy rozmach i lepsze efekty, takze byly to dla mnie pyszne chrupki dla mozgu :) Po latach obie czesci stawiam na rowni, za inne rzeczy.
Co do BTTF to:
cz. 1. 8.5/10
cz. 2. 7.5/10
cz. 3. 7/10
Gremlins 2 to byl dla mnie kolejny sequel lepszy od czesci pierwszej, ktory katowalem na VHS, a ktory znowu, mial wiekszy rozmach i lepsze efekty, takze byly to dla mnie pyszne chrupki dla mozgu :) Po latach obie czesci stawiam na rowni, za inne rzeczy.
Co do BTTF to:
cz. 1. 8.5/10
cz. 2. 7.5/10
cz. 3. 7/10
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.
03-01-2023, 12:31 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-01-2023, 12:33 przez Bucho.)