Mam pewien problem z końcówka 3-go sezonu i kontynuacją wątku Jimmy'ego w czwartym. Widać na końcu sezonu 3 że Jimmye'go mocno poskładalo po ataku na ranczo. Naturalnym jest że dostał podczas walki, ale w czwartym wychodzi na to że to niby dlatego, że znowu polazł na rodeo i tam się połamał - dlatego zostaje odesłany z Travisem na Ranczo 6666. Ktoś to wyłapał czy tylko ja?
EDIT: Sezon 4 skończony. Dużo lania wody, fabuła rozwija się wolno, są pierdolety jak Kacey medytujący 4 dni w górach, aktywiści ekologiczni itp. No ale chyba widzę jakie to będzie miało znaczenie w fabule. Sporo wątków kowbojskich. Sezon może trochę słabszy niż trzeci, ale niech będzie 7/10 bo ciągle jest to Yellowstone w które już wsiąkłem całkowicie.
Niemniej jednak widząc że nie ma jeszcze całego sezonu 5go, na razie odpuszczę sobie i zajmę się prequelami.
EDIT: Sezon 4 skończony. Dużo lania wody, fabuła rozwija się wolno, są pierdolety jak Kacey medytujący 4 dni w górach, aktywiści ekologiczni itp. No ale chyba widzę jakie to będzie miało znaczenie w fabule. Sporo wątków kowbojskich. Sezon może trochę słabszy niż trzeci, ale niech będzie 7/10 bo ciągle jest to Yellowstone w które już wsiąkłem całkowicie.
Niemniej jednak widząc że nie ma jeszcze całego sezonu 5go, na razie odpuszczę sobie i zajmę się prequelami.
02-03-2023, 14:14 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-03-2023, 11:52 przez Doppelganger.)