No mamy przedostatni odcinek serialu i wydawałoby się, że warto byłoby pewne wątki trochę zagęścić, ale Sheridan wymyślił sobie, że będzie lepiej jak najpierw pokaże wszystkim, jakim sigmą i ogóle zajebistym jest kowbojem, dlatego przez pół odcinka śledzimy "przygody" granego przez niego bohatera, który wcześniej pojawiał się w serialu tylko sporadycznie na krótkie chwile. Podziwiamy, jak super ujezdża konie i sprzedaje je za miliony dolców, a przed tym i po tym imprezuje w wyjebanej chacie odgrywając półnagie modelki w rozbieranego pokera. To samo robi z Beth i gdy ta już zaczyna się przed nim rozbierać mówi z rozbrajającą szczerością, że nie ma takiej potrzeby bo całą "pomoc" ranczu ugadali wcześniej z Ripem. Oczywiście, podobnie jak w "Lioness", nakurwia przez większość czasu na gołą klatę żeby nikt nie przegapił jego pompy. To tak w bardzo mocnym skrócie ale jak pisałem, szanuję w opór takie podejście :)
Wysłane z mojego H8216 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego H8216 przy użyciu Tapatalka
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...
12-12-2024, 15:47