O Wicked przecież mówiło się w kontekście nominacji już w pierwszej połowie roku. Więc to nie jest tak że ten film nagle wystrzelił. Pamiętam jak poszły artykuły że Universal planuje kampanie oscarowa dla Wicked to miałem mocne wtf. Nie znając totalnie tematu myślałem że to całe Wicked to jest jakaś kolejna produkcja Disneya liveaction o księżniczce. Później pojawił się paskudnie prezentujący się zwiastun i jeszcze bardziej się dziwiłem w jaki sposób oni chcą to na Oscary wcisnąć.
A później poszedłem na film i byłem zachwycony :) Ariana Grande stworzyła topke roku jeśli chodzi o najlepszą rolę komediową.
Hejtowalem pierwotnie a teraz się cieszę bo to spoko film. Chociaż te jaskrawe kolory trochę bolą to na tv będzie można sobie chociaż ustawienia pozmieniać. A filmu jeszcze nie ma nigdzie - można wypożyczyć na torrentach - u nas będzie na Showtime. Nie było jeszcze info kiedy
A później poszedłem na film i byłem zachwycony :) Ariana Grande stworzyła topke roku jeśli chodzi o najlepszą rolę komediową.
Hejtowalem pierwotnie a teraz się cieszę bo to spoko film. Chociaż te jaskrawe kolory trochę bolą to na tv będzie można sobie chociaż ustawienia pozmieniać. A filmu jeszcze nie ma nigdzie - można wypożyczyć na torrentach - u nas będzie na Showtime. Nie było jeszcze info kiedy
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.
24-01-2025, 10:23