3 odcinki za mną i fajnie się to ogląda. Jedyne co trochę mi nie pasi, to trzęsienie kamerą w scenach katastrofy - jest to zupełnie niepotrzebne o tyle, że i tak całość jest dość chaotyczna i fajnie oddaje panikę ludzi podczas takiej sytuacji, po drugie wygląda zwyczajnie źle i "tanio". Poza tym spoko, trzyma w napięciu, aktorzy nieźle, strona obyczajowa bardzo ok, większych skuch nie stwierdzono.
Edit: Obejrzałem całość i podtrzymuję wszystko to co napisałem wcześniej - bardzo dobry serial z rewelacyjnym ostatnim odcinkiem. Nie mam żadnych większych zastrzeżeń i ta okazjonalna "trzęsawka" kamery to w sumie mój jedyny zarzut. Cała reszta albo bardzo dobra albo świetna, począwszy od realizacji a na graniu i ogólnej "przyjemności" z oglądania skończywszy. Ba, nawet Szyc mnie nie wkurwiał a to w przypadku jego osoby wybitne osiągnięcie. Warto też dodać, że totalnie brak tu tych różnych dziwnych wiks, które są typowe dla seriali Netflixa - null, zero. Wygląda to wszystko jak produkcja wyjęta z innych czasów, w tym pozytywnym sensie. Znakomita robota.
Edit: Obejrzałem całość i podtrzymuję wszystko to co napisałem wcześniej - bardzo dobry serial z rewelacyjnym ostatnim odcinkiem. Nie mam żadnych większych zastrzeżeń i ta okazjonalna "trzęsawka" kamery to w sumie mój jedyny zarzut. Cała reszta albo bardzo dobra albo świetna, począwszy od realizacji a na graniu i ogólnej "przyjemności" z oglądania skończywszy. Ba, nawet Szyc mnie nie wkurwiał a to w przypadku jego osoby wybitne osiągnięcie. Warto też dodać, że totalnie brak tu tych różnych dziwnych wiks, które są typowe dla seriali Netflixa - null, zero. Wygląda to wszystko jak produkcja wyjęta z innych czasów, w tym pozytywnym sensie. Znakomita robota.
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...
06-11-2025, 22:25 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-11-2025, 03:33 przez slepy51.)