(24-03-2026, 13:56)Paszczak napisał(a): O, Monica zdechła? Fajnie. Mam nadzieję, że banda białych osadników zgwałciła ją grupowo na kocu skażonym czarną ospą.
Zaspoileruję, abyś nie musiał tego oglądać – zmarła na raka, bo zły amerykański rząd zaczął zatruwać rzeki w rezerwacie indianskim, czy coś równie idiotycznego. I szybko zmarła, bo ile lat minęło? 2–3 maks., oceniam po wieku syna Kacey.
@Slepy - ale ja właśnie tego nie oglądam, wyjebalem to w pizdu i spuszczam w klopie. Obejrzalem początek, aby zobaczyc co odpierdola. I nie mylilem sie.
Do kotleta to sobie Familiade lepiej obejrzec niz to gowno.
Moze ten spinofff z Ripem i Beth bedzie lepszy, bo to jest gowno ubrane w pozlacany papierek.
Najwieksza pizda jest ten Indianin, jest gorszy od wszystkich, zdania nie zmienie. Dla niego grzechotnik to święte zwierzę i pewnie dlatego był tak śmiertelnie przerażony jego widokiem, że aż prawie doprowadzil do smierci partnerow bo zamiast osłaniać towarzyszących przed ogniem wroga, ten się modlił do Wielkiego Ducha Prerii. Ja pierdolę, bitch please.
24-03-2026, 15:21 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-03-2026, 17:03 przez Doppelganger.)