Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.
10-12-2011, 00:48
|
ALARM! NADCHODZI KOLEJNY REMAKE! czyli wszystko o remake'ach
|
|
I co z tego?
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 10-12-2011, 00:48
I to, że ekscytujesz się jakby było czym. Pierwsza ekranizacja nie była niczym cudownym (chociaż powiedzmy, że miło wspominam), fani powieści generalnie za nią nie przepadali (czyli najwyraźniej jest coś do poprawienia, niech się wypowie kto czytał).
Poza tym specjalnie wybierasz sobie fakty, aby wyszło straszno. Ten reżyser teledysków Taylor Swift był też drugim reżyserem "Social Network", a skoro wybrał go do tej roli David Fincher, to chyba nie jest jednak aż taką lamą. Poza tym ten sam Fincher też kiedyś kręcił teledyski dla, o zgrozo, Pauli Abdul. Tak, tamten film też dział się współcześnie, ale czepianie się słów na podstawie newsów pisanych przez Pietrzyka (który jak wiadomo pisze je na odwal i z notorycznymi błędami tłumaczeniowymi/składniowymi/merytorycznymi etc.) jest już w ogóle zabawne. Poza tym nie widzę w tym nic nielogicznego, bo przecież jakośtam się ta Ameryka przez 11 lat zmieniła. Zawsze można powiedzieć coś nowego. Ja tego filmu nie bronię, może będzie do dupy. Niestety nie wiem tego, bo na razie wiadomo aż tyle, że powstanie (może). 10-12-2011, 01:18
Ja cytowałem filmweb. Nie widzisz nic złego w robieniu tych samych filmów co kilka lat?
![]() http://www.filmweb.pl/news/Remake+%22Maniakalnego+gliny%22+w+r%C4%99kach+tw%C3%B3rc%C3%B3w+%22Piranii+3D%22-82335
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 14-02-2012, 13:01 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-02-2012, 13:03 przez shamar.)
Przecież Aja tego nie reżyseruje :)
"to że gej sobie nie może wziąć ślubu to jest sprawa kościoła" - vast
14-02-2012, 14:18
A więc mają robić rimejka "Krwiożerczej rośliny" (Sklepik z horrorami). Zwisa mi to choć oryginał (w sensie rimejk z okularnikiem) był chyba niezły.
A kolejny to Van Helsing z Criusem. To już mi totalnie zwisa bo VH był dnem a scjentologa nie znoszę.
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 05-05-2012, 00:22
Nadchodzi rimejk "Hitmana" o tytule "Agent 47" z Walkerem w roli głównej. Reżyseruje gość od, którejś tam, z ostatnich, części, Szybkich i wściekłych.
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 06-02-2013, 19:57
W tym przypadku ani jedno ani drugie. To po prostu kolejna adaptacja tej samej gry.
06-02-2013, 20:07
Swoją drogą chyba muszę sobie przypomnieć wersję z Olyphantem, którą widziałem raz w kinie i prawie nic z niej nie pamiętam - tyle tylko, że niezbyt mi się podobała. Jeśli chodzi o ten nowy projekt, to również nie nastawiam się na żadną rewelację, chociaż miło by było, gdyby działania 47 byłyby bardziej zbliżone do pierwowzoru, a nie porzucone na rzecz wesołej jatki.
06-02-2013, 20:15 (06-02-2013, 19:57)shamar napisał(a): Nadchodzi rimejk "Hitmana" o tytule "Agent 47" z Walkerem w roli głównej. Reżyseruje gość od, którejś tam, z ostatnich, części, Szybkich i wściekłych.Co ty za bzdury wypisujesz? Reżyseruje debiutant, który dotychczas robił reklamy, a nie Szybkich i Wściekłych. Jest o tym w stosownym temacie - tym o niusach. Tak jak mówi Mierzwiak, to nie rimejk. 06-02-2013, 20:23 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-02-2013, 20:24 przez Gal Anonim.)
Gorzej że scenarzysta ten sam - ta miernota Skip Woods. Oby, kur..., nie zarżnął nowego "Die Harda"!
06-02-2013, 21:38
Kolejny raz pretensjonalne bzdury, że jakaś informacja "jest już w stosownym temacie".
A dlaczego temat o niusach, który jest o wszystkim, jest bardziej stosowny od tematu o rimejkach? Umieszczenie informacji o reboocie w temacie rimejkach jest mniej stosowne? Napisalem rimejk bo zasugerowałem się Stopklatką. A to rzeczywiście raczej reboot. DH 5, walnąłem się. (06-02-2013, 20:07)Mierzwiak napisał(a): To po prostu kolejna adaptacja tej samej gry. A kolejna adaptacja to, co jak nie reboot?
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 06-02-2013, 21:40 (06-02-2013, 21:40)shamar napisał(a): Kolejny raz pretensjonalne bzdury, że jakaś informacja "jest już w stosownym temacie".Bo to nie rimejk, ani nie reboot. Proste. Skończ temat. (06-02-2013, 21:40)shamar napisał(a): A kolejna adaptacja to, co jak nie reboot?To kolejna adaptacja. Reboot masz, kiedy z filmu była/miała być seria (np. aktorzy podpisali kontrakt na trzy filmy, jak w przypadku Hulka z Baną). 06-02-2013, 21:56 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-02-2013, 21:58 przez Gal Anonim.)
Remaki "Krwawego sportu" i "Kickboksera" mają już reżyserów
Cytat:"Bloodsport" powstaje dla Relativity, które powierzyło realizację filmu Jamesowi McTeigue'owi ("V jak Vendetta"). Bohaterami będą XXI-wieczni najemnicy, który wykopią sobie drogę w świecie vale tudo. http://www.filmweb.pl/news/Remaki+%22Krwawego+sportu%22+i+%22Kickboksera%22+maj%C4%85+ju%C5%BC+re%C5%BCyser%C3%B3w-97613?page=2#komentarze
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 26-07-2013, 12:29 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-07-2013, 12:30 przez shamar.) |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |