ALARM! NADCHODZI KOLEJNY REMAKE! czyli wszystko o remake'ach
(26-07-2018, 22:23)Mierzwiak napisał(a): kristen-stewart

Boszeee
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Stewart to bardziej się nadaje na aniołka Charliego Lee Boba, miejscowego dilera cracku :)

Odpowiedz
Aniołki Charliego? Nikt jeszcze nie zaprotestował, żeby to się nazywało "Aniołki Charlotty"?

Odpowiedz
https://deadline.com/2018/07/indecent-proposal-remake-erin-cressida-wilson-paramount-players-robert-redford-demi-moore-woody-harrelson-1202436784/

Tym razem Niemoralna propozycja
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
(27-07-2018, 00:27)OGPUEE napisał(a): Aniołki Charliego? Nikt jeszcze nie zaprotestował, żeby to się nazywało "Aniołki Charlotty"?
Charlie to również żeńskie imię i gra ją Elizabeth Banks. Czytamy newsy ewentualnie potem silimy się na suche przytyki, okej? :)

Odpowiedz
(31-07-2018, 13:22)Pelivaron napisał(a): https://deadline.com/2018/07/indecent-proposal-remake-erin-cressida-wilson-paramount-players-robert-redford-demi-moore-woody-harrelson-1202436784/

Tym razem Niemoralna propozycja
Oryginał ma mocno niewykorzystany potencjał, więc tym razem mogliby docisnąć mocniej scenariusz
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Robią nową wersję "Denvera, ostatniego dinozaura":
https://pgsentertainment.com/franchises/denve

[Obrazek: LOGO_POSITION8-406x576.jpg]

Odpowiedz
Nie żebym był jakimś fanem oryginału, ale to wygląda paskudnie ;)
"Wake the fuck up, Samurai. We have a city to burn."

Profil Letterboxd

Odpowiedz
Niesamowicie bezpłciowy ten nowy Denver i piszę to również w dosłownym znaczeniu. To on? Ona? Ono? Uno?

Odpowiedz
(05-08-2018, 19:44)Mierzwiak napisał(a): Niesamowicie bezpłciowy ten nowy Denver i piszę to również w dosłownym znaczeniu. To on? Ona? Ono? Uno?

Za linkiem:

Cytat:target: gender neutral | kids & family

xD

Profil Letterboxd

Odpowiedz
[Obrazek: giphy.gif]

Odpowiedz
Gejnver.

W sumie to nigdy tego nie oglądałem i nie pamiętałem do dziś, że takie coś istniało.

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Jedna z tych kultowych kreskówek na RTL7. W sumie, aż tak za Denverem nie przepadałem, ale że jest o dinozaurach i fakt, że jako dziecko łykało się każdą kreskówkę w ubogich latach 90., to mały OGPUEE oglądał. Pewnie jakbym obejrzał po latach załamałbym się nad tym, jakie to złe.

Więc pewnie remake będzie na podobnym poziomie.

Cytat:
Cytat:target: gender neutral | kids & family

xD
W pierwszej chwili też parsknąłem, ale teraz tłumaczę to gender neutral sobie, że kreskówkę mogą oglądać i chłopcy i dziewczynki, więc nie doszukałbym promowania nachalnej poprawności politycznej.

Odpowiedz
Tak, też domyśliłem się, że chodzi własnie o to, no ale w kontekście komentarza Mierzwiaka nie mogłem się powstrzymać :P

Profil Letterboxd

Odpowiedz
Dopiero co umieszczałem newsa o Denverze, to teraz znowu remake'ują innego gada z dzieciństwa:

Nie wiem, co myśleć. CGI średnie, ktoś tu bardzo chce zżynać z Disneya (co dziwne, bo Tabaluga w swej ojczyznie jest dość popularny i nawet zrobili musical), nie ma tego uroku co animacja (która jakoś wspaniała też nie jest).  

Odpowiedz
Jak to biednie wygląda...

Scena w 1:11 to jakieś popłuczyny po jedynym słusznym bajkowym smoku:

8 lat na liczniku, a ten moment za każdym razem wzbudza ciary jak przy pierwszym seansie :)

Profil Letterboxd

Odpowiedz
Przypomniałem sobie, że ta Elsa 2.0 już występowała w franczyzie Tabalugi... to ta lodowa rzeźba, w której się zakochał (zresztą smok i ona byli bohaterami w musicalu z 1993 r.):

Anyway - kolejna kreskówka z dawnych lat reaktywowana:
https://bigjumpent.com/projects/the-raccoons/

[Obrazek: giphy.gif]

Odpowiedz
Kojarzę tę animkę, ale nigdy nie oglądałem. Tutaj przynajmniej wizualnie to się prezentuje dobrze (ciekawe jak w ruchu).

Profil Letterboxd

Odpowiedz
To jak już piszecie o rimejkach seriali animowanych a nikt nie wspomniał o rimejku "Alfa" czy "Shoguna"?

Odpowiedz
Zgadnij o czym toczy się rozmowa w temacie o Shogunie :)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon