ALARM! NADCHODZI KOLEJNY REMAKE! czyli wszystko o remake'ach
ślepy jestem ale nie ma Azjaty?

Odpowiedz
Azjatę miałeś w Mirror Mirror (bardzo fajna wersja Śnieżki).

A oni nie za wysocy za krasnali? Co to za okradanie karłów z reprezentacji?

Odpowiedz
Ja pierdolę, patrzę na to zdjęcie trzeci raz i w najgorszych koszmarach nie byłbym w stanie tego bardziej spierdolić. Oni w ogóle wiedzą co to są krasnoludki? Zresztą to Disney, więc sam nie wiem kogo pytam. Na filmorgu pewnie zachwyceni.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
(14-07-2023, 23:01)OGPUEE napisał(a): Azjatę miałeś w Mirror Mirror (bardzo fajna wersja Śnieżki).

Tam było pół wioski Azjatów
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Oho, zaczynają remakeować te dziwniejsze rzeczy :D

https://www.hollywoodreporter.com/movies/movie-news/tim-burton-attack-of-the-50-foot-woman-remake-gillian-flynn-1235812817/

Dziwię się trochę Burtonowi. Trafił z deszczu pod rynnę, od Disneya do.. czegoś takiego. Już bym chyba wolał, żeby poszedł w full-sequeloze swoich poprzednich filmów.

Wysłane przy użyciu Tapatalka
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Ja bym chciał żeby już przestał, ego mu rośnie, a jest cieniem samego siebie, kiedyś mój ulubiony reżyser, dzisiaj wyrobnik odcinający kupony. Go away...
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
Już poczekaj z narzekaniem te kilka miesięcy na Beetlejuice.

Będziesz mógł pisać albo "aaaaaa, a nie mówiłem! Kolejny gniot" albo "nareszcie, stary, dobry Burton wrócił!..."

A żeby Ci nie było smutno, gdyby jednak to drugie to będziesz mógł też dopisywać tam "...ale to pewnie jednorazowy wzrost formy, ostatnie tchnienie przed artystyczną śmiercią, Burton się skończył i jeden sukces niczego nie zmieni!"

:D

Wysłane przy użyciu Tapatalka
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Tim powinien na starość bawić się w te swoje ludki z plastelinki i czmychnąć parę animacji. "Frankenweenie" to ostatni film, w którym poczułem magię kina Burtona.

Odpowiedz
Eee nie, nie wierzę w Beetlejuice 2, jeszcze z Jenną Ortegą której mam serdecznie dość, to będzie Wednesday bis, takie popłuczyny po Burtonie.
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
(01-02-2024, 23:44)zombie001 napisał(a): Oho, zaczynają remakeować te dziwniejsze rzeczy :D

https://www.hollywoodreporter.com/movies/movie-news/tim-burton-attack-of-the-50-foot-woman-remake-gillian-flynn-1235812817/
A nie było już nowej wersji, z Daryl Hannah w roli tytułowej :)?

W sumie nie dziwię, że ten film rimejkują. Oryginał z lat 50. opowiadał o sfrustrowanej kobiecie, której nikt nie traktował poważnie (a wszyscy doili od niej kasę), a jej mąż-kutafon zdradzał ją z dużo młodszą siksą. I na końcu kobieta w końcu odegrała się na mężulku.

W dzisiejszych czasach temat bardzo nośny.

Odpowiedz
Czytając opis fabuły to stwierdzam, że ten rimejk miałby sens, gdyby Burton robił to w latach 90. z Michelle Pfeiffer w roli mściwej olbrzymki. Teraz niech spada na drzewo.

Odpowiedz
(02-02-2024, 00:27)OGPUEE napisał(a): A nie było już nowej wersji, z Daryl Hannah w roli tytułowej :)?

Był. Powtarzałem ze 2 lata temu. Wyjątkowo słabe.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
(02-02-2024, 00:18)marsgrey21 napisał(a): Eee nie, nie wierzę w Beetlejuice 2, jeszcze z Jenną Ortegą której mam serdecznie dość, to będzie Wednesday bis, takie popłuczyny po Burtonie.

No dokładnie - mogę się założyć, że Beetlejuice nie będzie głównym bohaterem własnego filmu, tylko właśnie Ortega.

Odpowiedz
A w oryginalnym filmie był? O ile się nie mylę to na ekranie było go może z 20 minut.

Odpowiedz
Ale oryginalny film nie bazował na tej postaci, tylko na oryginalnej historii, której ta postać była częścią. Sequel jednak jedzie dokładnie na tym, że będzie Keaton i Beetlejuice. Dokładnie tak jak tysiąc innych trupów wyciągniętych z szafy w ostatnich latach, z Kleksem na czele.

Odpowiedz

Musiałem naprawdę nagrzeszyć w poprzednim życiu.

Odpowiedz
Nowy Romeo i Juliett.

[Obrazek: Tom-holland-Francesca-Amewudah-Rivers.jp...383&crop=1]
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
Śliczna
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
Ten Romeo i Julia to jak czytam to teatr. Tam mogą się bawić (gdyby to był film osadzony w epoce, można byłoby się czepiać).

Odpowiedz
Zostałem podle oszukany przez internet :(
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon