Aliens vs. Predator - Requiem (AVP2)
Jak to nie ma:
http://www.imdb.com/title/tt0096786/

:)

Odpowiedz
To ujecie akurat jest niezbyt fortunne, ale w trailerze widac w kilku
innych scenach ladnie Predaliena, jak chocby przyblizajacegp szczeki
do jakiejs kobiety czy jak Predator ladnie wbija mu ostrza od dolu
łba :) Tak w ogole to nawet w tym samym ujeciu co fotka wyzej,
w kolejnych klatkach widac ladnie Predaliena z boku :)

Sama kreatura nawet podobala mi sie w grach, wiec chetnie zobacze
ja w filmie. Nie jestem przeciwnikiem krzyzowek genetycznych :)
A L () E E N

Odpowiedz
w AVP3 będzie pewnie alien z wąsami i bródką, a do tego z czerwonym irokezem na łbie....

Odpowiedz
Jajcarz :)

Trzy bardziej fortunne fotki Predaliena z trailera:

[Obrazek: predalien1.jpg]

[Obrazek: predalien2.jpg]

[Obrazek: predalien3.jpg]
A L () E E N

Odpowiedz
Teraz wyglada poprawnie :)

Odpowiedz
a może niedługo nakręcą film o samym Predalienie? co wy na to? np. rodzina alienow i jedno brzydkie kaczątko - Predalien, które później wyrasta na przywódcę stada. Mefisto ma racje - tu sie pomału robi cyrk.

Odpowiedz
No shit.

Grunt, żeby fanboje sikali pod siebie, kiedy Obcy i Predatorowie będą musieli połączyć siły aby utłuc wrednego Allmighty Predaliena. Grunt, żeby z niezłego punktu wyjścia (patrz obie serie filmów) wycisnąć ile się da. Jeśli nie przez sequele, to chałowate crossovery, gry, komiksy, figurki i resztę popierdółek. W niczym nie różni się to od pokemonów, transformerów, czy kucyków. Tną hajs aż miło:)

Odpowiedz
nie znam komiksu i mitologii komiksowej, ale jaki cud przyrody sprawia, że powstaje taki Predalien? obcy rucha preda czy pred obcego? a może NASA przechowuje w piwnicach Pentagonu obie rasy i krzyżuje je w tajemnicy przed prezydentem?

Odpowiedz
Kiedy Facehugger dopadnie Predatora, wykluwa się Predalien.

Tylko dlaczego z człowieka nie wychodzi Humalien?

Odpowiedz
Ktoś wyszedł z debilnego założenia, że obcy wyłażący z predatora to będzie właśnie predalien. Nie oglądałeś AVP? Opierając się na ym założeniu obcy w A3 SE powinien mieć rogi :lol:

Dlatego właśnie zastanawiałem się co będzie jesli obcy wyjdzie z Pingwina :P i czy gościnny występ pingwina w pierwszym AVP nie był czasem zapowiedzią tego czego się możemy spodziewać w przyszłości (nawiasem mówiąc ten pingwin zagrał swoją rolę najlepiej).

Odpowiedz
A skad wiesz ze nie wychodzi? Od poczatku serii widac tylko Alieny ktore wyszly z czlowieka. W trzeciej czesci wyszedl z czego innego i uwaga: Wyglada inaczej! Nawet porusza sie jak pies, wiec nie wiem na co to psioczenie.
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Mental napisał(a):jaki cud przyrody sprawia, że powstaje taki Predalien?

0,5l wódki połączone z głupotą scenarzysty.

Odpowiedz
ALIEEN napisał(a):Tyle, ze ja naprawde nie rozumiem, co takiego jest w tym zwiastunie,
co sprawia, ze szykuje sie dziadostwo. Rozumiem, jakby byly takie sceny
jak Obcy za sterami czolgu czy mysliwca albo grupa Predatorow budujaca
wspolnie z ludzmi kosciol w srodku lasu, a nastepnie odprawiajaca msze
zalobna w tunice i koloratce - wtedy bym sie zgodzil, ze szykuje sie kila
i mogila :) Zreszta tak po prawdzie to nie chce mi sie wnikac...

dla mnie wszystko: nastolatki walczące z obcymi, babka za maszynówką a la Rambo IV (który jeszcze nie powstał, no ale to jest przecież cool), kretyńskie nawiązania do filmów naprawdę dobrych (jak choćby to z kwasem do Cube, choć pewnie nieświadome, bo twórcy są za głupi, żeby coś takiego oglądać); dalej sceny a jakimś lasku bulońskim z jakimś dzieckiem i kolesiem - no normalnie JP się kłania. I to mnie wkurwia. I to mi mówi, że będzie kaszana - co z tego, że krwawe i mnóstwo akcji, skoro już taka Piła i Hostel to syf nieprzeciętny. No ale to przecież jest cool. I to cool mnie wkurwia. Bo o ile Anderson chciał nam sprzedać swoją wizję AvP i wyszło mu nieudolnie, o tyle tu tfórcy już w trailerku chcą być cool i w ogóle i wymiatać. Dla mnie to kolejna, niepotrzebna nikomu młodzieżowa wersja naprawdę kapitalnych filmów, które są pewnymi wyznacznikami kina sf. No ale nikomu to nie przeszkadza, skoro leje się krew. I wychodzi na to, że dopiero jak zrobią podobną wersję Ojca Chrzestnego, to ktoś się obudzi i zareaguje, bo na razie wszystkim się podoba niesamowicie. Jeez.

A Predalien jaki jest każdy widzi :roll:
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Mefisto, mi sie zdaje czy miales zabijac muchy nazywając je kurwami? Wroc do swojego ciekawego zajecia :)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
ale to dopiero jak film wejdzie :P
a Ty wróć do DH 4.0 :P Poza tym miałeś coś kupić chyba :P

Odpowiedz
No nie wiem...wrażenia mam mieszane. Większa brutalność, rzucanie mięchem i niektóre sceny sugerują, że tym razem powstało coś bliższego komiksowym i elektronicznym starciom obu gatunków. Z drugiej strony nie mogę pozbyć się wrażenia, że wiele rzeczy w tym zwiastunie jest nie tak, że czegoś temu filmowi będzie brakowało. Czego? Jakiegoś dobrego pomysłu na sprawne sklecenie pełnometrażowego filmu, na budowę jakiegokolwiek klimatu, na zwyczajne wzbudzenie w widzu emocji i zainteresowania wydarzeniami na ekranie. Może i to daleko idące wątpliwości na podstawie zwiastuna, ale odnoszę wrażenie, że nie okażą się bezpodstawne. Niemniej gorzej niż w "AVP" już raczej nie może być, a to już zawsze coś ;)
Nie oznacza to jednak, że oczekuję nie wiadomo czego. Z "AVP" nie da się wycisnąć czegoś więcej jak porządnej masakry z dwoma gatunkami, byle tylko to naprawdę była porządna masakra, to ja kręcił nosem nie będę.

Odpowiedz
Tyler żyjesz :D

Odpowiedz
Niektórzy spędzają wakacje w inny sposób. :)
Bodie: He's a cold motherfucker.
Poot: It's a cold world Bodie.
Bodie: Thought you said it was getting warmer.
Poot: The world goin' one way, people another yo'.

Odpowiedz
żyjąc? czy oglądając Dead Fish? :D

Odpowiedz
Hitch napisał(a):A skad wiesz ze nie wychodzi? Od poczatku serii widac tylko Alieny ktore wyszly z czlowieka. W trzeciej czesci wyszedl z czego innego i uwaga: Wyglada inaczej! Nawet porusza sie jak pies, wiec nie wiem na co to psioczenie.

Dokładnie Hitch. Gdzieś to nawet słyszałem, że obcy przejmuję część cech żywiciela. Ale że w "Alien 3" nie mogli się zdecydować z jakiego zwierzęcia wyjdzie postanowili, że po prostu będzie poruszał się na czterech kończynach porzucając tym samym zmiany w wyglądzie. Mimo wszystko zgadzam sią z opinią, że z wyglądem Predaliena trochę przesadzili.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon