Aliens vs. Predator - Requiem (AVP2)
Danus1986 napisał(a):Szeregowiec Rayan
WTF? :D

Odpowiedz
hannibal napisał(a):
Danus1986 napisał(a):Szeregowiec Rayan
WTF? :D

WTF? :?
sory moj blad :oops:
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Danus, przyzwyczaisz się, to jest Gieferg.
Klub OFILMIE | Podcast filmowy Radio Ofilmie

Odpowiedz
No chyba bede musial sie przyzwyczaic choc nie pierwszy raz sie go spotyka na forach internetowych :D

Odpowiedz
I poważnie sobie kup słownik. Hasło na dziś: "na razie".
Klub OFILMIE | Podcast filmowy Radio Ofilmie

Odpowiedz
Zazwyczaj nie patrze na to jak pisze i dlatego wyglada to tak jak wyglada. Przepraszam zniesmaczonych :P

Odpowiedz
Więc przyzwyczaj się że ludzie mogą ignorować twoje posty. Są lepsze rzeczy do robienia na forum niż głowienie się nad rozszyfrowaniem analfabetycznego bełkotu.

Odpowiedz
Bez przesady aż tak żle to nie wyglądają moje wypowiedzi :?

Odpowiedz
No nie wiem, ja czasami odpuszczam sobie ich czytanie 8) To takie zboczenie. Jak na początku zdania widzę błędy zazwyczaj od razu sobie odpuszczam, bo i po co się męczyć? Miej też na uwadze, że to jak piszesz świadczy po części o tobie.

Naprawdę, korzystanie z modułu sprawdzania pisowni w Firefoksie (działa tak samo jak w Wordzie) nie boli.

Odpowiedz
A V P R = S T O Ż :)

Odpowiedz
Mierzwiak napisał(a):Naprawdę, korzystanie z modułu sprawdzania pisowni w Firefoksie (działa tak samo jak w Wordzie) nie boli.

Ok postaram sie poprawic swoja pisownie

Odpowiedz
Wracając na chwilę jeszcze do bezsensownego krążenia po orbicie na początku filmu. Colin Whatever ;) napisał na temat wersji DVD, cytuję:

Cytat:It's a very different beginning that is paced longer. All the shots are re-cut, the Mothership was added, and there is a new shot of the hunting ship detaching from the mothership next to Saturn.

Wygląda na to że, próbują łatać błędy już po wypuszczeniu wersji kinowej :) Dobre i to, choć filmowi to dużo nie pomoże. Zatem, statek Matka odleciał z Ziemi, a gdzieś w okolicach Saturna oddziela się mniejsza jednostka, która powraca w okolice Ziemi. Hmm... Tia... Nie mogli się od razu odłączyć?

Odpowiedz
Ja bym raczej zapytal, po co na malym statku jest cialo zabitego Predatora - nie mogli go przeniesc na statek-matke?

Odpowiedz
Mam takie pytanie do tych co widzieli (oprócz Alieena) - jak wypada porównanie tego filmu z Crittersami? (1 & 2) :D Tam również mamy łowców z kosmosu polujących na robiące zamieszanie stworki z kosmosu na jakimś amerykańskim zadupiu :)

Odpowiedz
Oconnel napisał(a):Wygląda na to że, próbują łatać błędy już po wypuszczeniu wersji kinowej :) Dobre i to, choć filmowi to dużo nie pomoże. Zatem, statek Matka odleciał z Ziemi, a gdzieś w okolicach Saturna oddziela się mniejsza jednostka, która powraca w okolice Ziemi. Hmm... Tia... Nie mogli się od razu odłączyć?
Łatając jedną dziurę tworzą następną. Ja się ponownie pytam: dlaczego kosmicznego maila/smsa/nagranie w Xtreme HD odebrała planeta Predatorów, a nie statek matka który był bliżej.

Odpowiedz
Sorry, za offtop, ale...

Ja:) napisał(a):A Ci Co?
Mierzwiak napisał(a):Może tak google?

A moze bys pisal po polsku? 8)

To znaczy wiem, wiem, sledze to forum od dawna i zdaje sobie sprawe z tego, ze jestes jakims superforumowiczem, ale na ten moj post to odpisales tak z deka na "odwal sie". Skwitowac usmieszkiem to, ze po nie do konca (khm) zgodnym z kanonem filmem o kategorii PG-13 powstal "poprawny" film z kategorii R, przeznaczony dla doroslej widowni, to chyba takie troche... niedorosle?

W ogole to czy mi sie zdaje, czy Kolko Wzajemnej Adoracji szydzi z osob, ktorym tenze nieszczesny AVP-R sie podobal?

Odpowiedz
Przedpremierowo - druga recenzja "AVP: Requiem":
http://www.film.org.pl/prace/aliens_vs_predator_requiem2.html
Autor: BOCIAN

Pewnie swietnie bedzie sie wam czytalo ten tekst, bo Bocianowi film sie
nie podobal, wiec chociazby za to wychwalicie go pod niebiosa ;)
A L () E E N

Odpowiedz
Wyciągamy temat z zaświatów po awarii forum.

Uff, a juz sie balem, ze przepadlo te 40 stron : ) - przyp. Alieen

Odpowiedz
Bocian napisał(a):iż co prawda na ekranie sporo się dzieje, ale widz niewiele z tego widzi. Dużo zbliżeń, krótkie ujęcia, ciemno, deszczowo - to wszystko sprawia, iż w gruncie rzeczy nie da się na bieżąco określić kto kogo czym i po czym aktualnie tłucze.

to jeden z powodów, dla których dzisiejsze filmy dostają kategorie R.

a Bocian napisał tekst, który wydaje mi sie bardziej "fanowski" niż Alieena. jest w nim zawarte coś na kształt troski i rozgoryczenia.

Alieen, w skali od 1 do 10, ile dajesz mojemu alienowi? :) tylko sie dobrze przyjrzyj i wyczaj "smaczki" :) jest obcy, czyli za jednym zamachem nawiązałem do całej trylogii. to sie nazywa "mega smaczek dla fanów" :)

[Obrazek: alienrp0.jpg]

Odpowiedz
Mental, na twojego Aliena, z przeproszeniem, nie ma chuja we wsi. Bezapelacyjne 10.
Bodie: He's a cold motherfucker.
Poot: It's a cold world Bodie.
Bodie: Thought you said it was getting warmer.
Poot: The world goin' one way, people another yo'.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon