Ankieta: Czy Boba Fett to badass?
tak
nie
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Boba Fett - totalny badass
Cytat:“I was not very successful, I was hoping not to say as much as I have already in the first two episodes,” Morrison said in an interview with NME. “I speak far too much. In fact, in the beginning, I was trying to pass my lines on to Ming-Na [Wen]. I said: ‘Excuse me director, I really feel that Ming-Na should say these lines, ’cause I wanna stay mysterious. I wanna stay quiet.'”

Odpowiedz
Scenariusza kuwa nie czytał? Na planie dopiero zauważył ile ma kwestii?
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Może jest kuwa niedowidzący?

Odpowiedz
Możliwe. Jest stary

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Scenariusz mógł dostać dopiero na planie ze względów bezpieczeństwa a wcześniej dostał po prostu zarys historii
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
(16-01-2022, 22:09)marsgrey21 napisał(a): Oplułem ekran xD

Kurła, ta zgraja to najbardziej żenująca rzecz od czasów TROS. Tęczowi edgy millenialsi na idiotycznie wyglądających skuterach pędzą z prędkością 2 km/h i wykonują DZIKIE ewolucje.

No i Boba Fett, jako dobroduszny harcerzyk stroniący od przemocy. No ja tu przyszłości nie widzę.

EDIT: [Obrazek: che948qv90c81.jpg]

Odpowiedz
(17-01-2022, 12:44)Corn napisał(a): Scenariusz mógł dostać dopiero na planie ze względów bezpieczeństwa a wcześniej dostał po prostu zarys historii

A to robią z tego jakąś tajemnicę na miarę "Im your father"?
Swoją drogą ponoć w finale ma pokazać się stara postać CGI.
No bo jak wypaliło z Luke'ien do dejmy wincej.

Odpowiedz
I wedle plotek ma to być
Wszystko jest możliwe, niemożliwe zabiera tylko trochę więcej czasu.

Odpowiedz
Nie chodzi o tajemnice tylko o to, że w momencie spisywania kontraktu scenariusz nie jest gotowy albo firma obawia się wycieków. Standardowa procedura. Tak samo jak to, że aktorzy dostają tylko cząstkowe scenariusze.
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
(16-01-2022, 22:09)marsgrey21 napisał(a): Oplułem ekran xD

dżizas ktokolwiek był za to odpowiedzialny powinien dostać po jajach. Ten design w ogóle nie pasuje do Tatooine (chociaż od biedy uszedłby pewnie w prequelach... na drugim tle).

Odpowiedz
Wiadomo chociaż dlaczego w ogóle zapieprzają na takich motorkach a nie na, nie wiem, tych imperialnych ścigaczach albo zmontowanych ze złomu wyścigówkach z Mrocznego Widma?

Odpowiedz
Pewnie dlatego, że miało to wyglądać w zamierzeniu cool. W ostateczności powstało zaś takie nie wiadomo co Język

Odpowiedz
Nie wiem kto na to wyraził zgodę, ale to chyba najlepszy przykład konceptu który kompletnie psuje immersję świata przedstawionego.

Ale Disney Wars już tam było.

Speed Racer.

[Obrazek: poster17125-1.jpg]

Odpowiedz
Z każdym kolejnym epizodem Boby tytuł tego wątku brzmi bardziej ironicznie :d

Odpowiedz
Czemu? Boba Fett jest totalnym badassem.

Co innego Buba Fett.

Odpowiedz
Kurczę tak sobie oglądam i myślę, czo ten Boba non stop wkłada i zdejmuje ten hełm? O ile po wyjściu z Sarlacca i do momentu znalezienia zbroi, twarz Morrisona nie rzi, tak gdy facet przechadza się po Mos Eisley powinien mieć non stp zakrytą twarz. A tak to co i rusz wkłada i zdejmuje, jakby zrobił się z tego jakiś tik nerwowy gościa, który niedawno odstawił fajki.

Odmienną sprawą jest to, że pustynia wygląda tak jakoś... zimno. Może to głupie, ale totalnie czuję tej obezwladniającej temperatury, którą było widać na ekranie w filmach. Wiem, że nie kręcą tego na lokacach, ale czegoś jakby braknie w tym środowisku.

BTW lol:

Odpowiedz
Heh. Nie ma Boby, jest Mando i od razu odcinek jest ciekawy.

Odpowiedz
Otóż to, ja tylko mam nadzieję, że w kolejnym odcinku pokażą nam

Cobyśmy nie musieli czekać do trzeciego sezonu ;d

Odpowiedz
Mando ma większą rólkę, czy jest to tylko jakieś cameo a reszta to Fennec i spółka? Bo nie wiem, czy ryzykować i odpalać odcinek.

Odpowiedz
Ogladaj.

To pełnoprawny odcinek Mando, więcej fabuły, więcej akcji, więcej treści. Boby nie ma w ogóle, a Fennec to 30 sekund może jest na samym końcu.

Chyba caly budżet z tego sezonu poszedł na ten epizod.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości