31-08-2006, 14:04
|
Co w TV...
|
|
Dzis wieczorem na TV4 "Piszcz, jeśli wiesz co zrobiłem w ostatni piątek trzynastego", zdecydowanie najciekawsza telewizyjna propozycja od czasu zeszlotygodniowej "Turbulencji 3: Heavy Metal".
Jakuzzi napisał(a):Dzis wieczorem na TV4 "Piszcz, jeśli wiesz co zrobiłem w ostatni piątek trzynastego"Jakieś strasznyfilmopodobne coś? :?
People used to think that when someone dies,
a crow carries their soul to the land of the dead. But sometimes... only sometimes the crow brings that soul back to set the wrong things right. http://www.jackson.pl/ 31-08-2006, 15:52
Sobota
DENTYSTA 2 - na Polszmacie ( ale shit :( ) mogliby cos ciekawszego puszczac , niedosc ze zyjemy pod presja naszej TVP to jeszcze prywaciarze sobie jaja robia . Mogliby stowrzyc kanal Shit ciekawe jaka by mial ogladalnosc ? 31-08-2006, 19:34
O jeja... Zmień usługodawcę na takiego, który ma ciekawsze kanały i po problemie. Nie pasuje ci ramówka Polsatu to go nie oglądaj. Skoro Polsat ma taką a nie inną to znaczy, że jego widzom taki stan rzeczy odpowiada.
a crow carries their soul to the land of the dead. But sometimes... only sometimes the crow brings that soul back to set the wrong things right. http://www.jackson.pl/ 31-08-2006, 19:36
To juz nie wolno narzekac ?? Wiadomo jak zwykle chodzi o kase , mi najbardziej brakuje programu TCM jeden z lepszych programow tematycznych , daltego sie uskarzam na prywaciarzy ze beda mi tu Dentyste puszczac ( i to napewno nie ostatniego ) :evil:
31-08-2006, 19:57
Abstrahując od ogólnopolskich-całorocznych utyskiwań na Wielce Szanowną i Zacną Telewizję Polsat S.A. (nie zwykłem kopać leżącego ;) ) chciałem nadmienić, że takiego cuda jak "Dentysta 2" nie uświadczysz ani w normalnej telewizji, ani w wypożyczalni, a i w necie ciężko (np. teraz u mnie na eMule tylko 6 źródeł). Dlatego uważam, że należy się cieszyć, ża istnieją jednak media za pośrednictwem, których społeczeństwo może zapoznać się z filmami spoza głównego nurtu. :D
| Pereant qui ante nos nostra dixerunt |
31-08-2006, 20:43
Osobiście zamiast "Dentysty 2" wolałbym obejrzeć "Napalone dłonie dentysty z Oslo".
P.S. Battonsson - bardzo ciekawa wypowiedź na temat kina klasy "B" . :)
I have a plan. Heh.
Mein Fuhrer, I can walk!!! 31-08-2006, 20:56
No ba! Ja też bym wolał "Napalone dłonie dentysty z Oslo" albo chociaż "Plomby Namiętności", ale jak się nie ma co się lubi, to się nie ma! :)
| Pereant qui ante nos nostra dixerunt |
31-08-2006, 21:05 MOLQ napisał(a):To juz nie wolno narzekac ?? Wiadomo jak zwykle chodzi o kase , mi najbardziej brakuje programu TCM jeden z lepszych programow tematycznych , daltego sie uskarzam na prywaciarzy ze beda mi tu Dentyste puszczac ( i to napewno nie ostatniego ) :evil:Narzekać ci wolno, tylko ja uważam twoje narzekanie na pozbawione podstaw. Przecież nikt cię nie zmusza do oglądania Polsatu, w którym, jak wynika z twoich słów, nic nie przyciąga twoich receptorów. Skoro brakuje ci TCM to sobie zalatw ten kanal. Oferta telewizyjna na polskim rynku jest na tyle duża, że każdy znajdzie coś dla siebie. A ja np. w ogóle bez telewizji żyję i też jestem szczęśliwy :wink:
a crow carries their soul to the land of the dead. But sometimes... only sometimes the crow brings that soul back to set the wrong things right. http://www.jackson.pl/ 31-08-2006, 21:30 Don Vito napisał(a):Wybacz, nie każdego stać na kolekcjonowanie DVD, zwłaszcze, że nowe edycje Aliena trochę kosztują. ale to wcale nie oznacza, że Polshit jest Twoją ostatnią deską ratunku - wręcz przeciwnie
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings 01-09-2006, 02:06 Don Vito napisał(a):Wybacz, nie każdego stać na kolekcjonowanie DVD, zwłaszcze, że nowe edycje Aliena trochę kosztują.Quadrilogy - 200-300 zł Legacy - nawet za 100 zł Pojedyncze wydania ze starszej edycji - 30-40 zł Cennik opracowany na podstawie Allegro. Stan sprzed minuty.
a crow carries their soul to the land of the dead. But sometimes... only sometimes the crow brings that soul back to set the wrong things right. http://www.jackson.pl/ 01-09-2006, 02:59 Jackson napisał(a):Pojedyncze wydania ze starszej edycji - 30-40 złOlać te starsze wydania, skoro można kupić za te same pieniądze (30-40 zł sztuka) te same wydania, które są w AQ, tyle, że wydane pojedynczo i bez płyt z dodatkami (1 DVD). Na każdej płycie są dwie wersje filmu, komentarz reżyserski, itp. Zdjęcia tych wydań 01-09-2006, 08:35 Mefisto napisał(a):Don Vito napisał(a):Wybacz, nie każdego stać na kolekcjonowanie DVD, zwłaszcze, że nowe edycje Aliena trochę kosztują. Ile polskich ogólnodostępnych stacji puszczało Aliena w przeciągu ostatnich trzech lat? Polsat- około 3 razy i tylko Polsat, może raz był w TVP, ale nawet nie raczyli mnie o tym poinformować. Jackson- 30-40zł to dla mnie dość duża sumka, a gdybym chciał tak każdy film kupowac, to nie miałbym na nic innego :? 01-09-2006, 14:15
Dzisiaj kolejny festiwal tandety, pokaz kiczu i beznadziejności czyli rusza Sopot Festiwal :D
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2
01-09-2006, 14:40
Dzisiaj chyba 22.30 TVN "Człowiek Demolka". Może nie jakieś olśniewające kino, ale miło się ogląda. Mam sentyment z dzieciństwa :)
01-09-2006, 15:00 Don Vito napisał(a):Jackson- 30-40zł to dla mnie dość duża sumka, a gdybym chciał tak każdy film kupowac, to nie miałbym na nic innego :?Zrezygnuj z piwa będziesz miał na DVD :wink: Ja również nie mam nieograniczonych finansów [wciąż na garnuszku rodziców], ale do licha uzbieranie 30 zł na film nie jest dla mnie problemem. Przecież nie musisz kupować całego sklepu z płytami. Kolekcjonowanie to także kwestia wyrzeczeń.
a crow carries their soul to the land of the dead. But sometimes... only sometimes the crow brings that soul back to set the wrong things right. http://www.jackson.pl/ 01-09-2006, 16:01 |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |