Co w TV...
Z tym, że Alien nie należy do filmów, które muszę koniecznie mieć kosztem piwa, gier, książek i paru innych drobiazgów. W kolejce jest kilka filmów przed Alienem ;)

Odpowiedz
2 września kolo 22 na jedynce będzie Resident Evil. Marne popłuczyny po serii świetnych gier wiernie oddajacych klimat filmów Romero i Saviniego. Film to nędzny matrix z jakimiś potworami w tle. Zombie nie sprawiają wrażenia amrtwych a wszędobylska supermegaextratechnologia jutra psuje klimat doszczetnie.
Jednak polecam, tylko po to by zobaczyć jak sie nie powinno kręcić filmu o zombie.
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
oj przepraszam ale mnie sie podobala pierwsza czesc Resident Evil. Co prawda nie gralam w gre i moze dlatego mamy tak odmienne poglady ale znowu nie przesadzajmy. Widzialam gorsze filmy o zombie

Odpowiedz
Resident Evil to tak samo niewykorzystany projekt jak AvP :/

Odpowiedz
moze i masz racje ale sadze ze AvP jest duzo gorszy od residenta 1

Odpowiedz
Ja moge Ci polecic Swit zywych trupow ( Down of the dead) zdecydowanie najlepsze ostatnio wydanie o zombiakach .

Odpowiedz
Ostatnie najlepsze to Wysyp Żywych Trupów. Trzyma prekursorski klimat a do tego potrafi bawic jak i straszyc. Świt... jest przekombinowany. Trupy z postepujacym rozkladem komorek i ogolnie cial, zapieprzajace jakby mialy silniczek w pupie. Nieee to nie jest straszne.
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Mnie, tak jak MOLQ, z tych najnowszych najbardziej podobal sie 'swit'. Ale 'wysypu' jeszcze nie widzialam wiec sie nie sprzeczam.

Odpowiedz
Jutro o 15.10, TVP1, "moda na sukces" odcinek nr 3000 :!: RESPECT
Szkoda że nie obejrzę (damn!)
get ready for suprise...

Odpowiedz
Dr_Bakier napisał(a):Jutro o 15.10, TVP1, "moda na sukces" odcinek nr 3000 :!: RESPECT

A w Stanach odcinek numer 4896. I kręcą to od 1987 roku. Ciekawe czy Nasz "Klan" dotrzyma "Modzie na sukces" kroku ???
I have a plan. Heh.
Mein Fuhrer, I can walk!!!

Odpowiedz
Nie, Klubowiczka Mati mówi, że "Klan" ma w planach dojechać do tysiąca i zakończyć żywot. A Mati wie. :)

Odpowiedz
doszly mnie sluchy ze klan to juz ma sporo ponad 1000 odcinkow;)

Odpowiedz
Sprzeczne informacje. :) Pożyjemy zobaczymy. :)

Odpowiedz
Sprawdziłem na stronie TVP - dziś 6 września o 17.35 zobaczymy 1127 odcinek tej "niesamowitej" produkcji.
I have a plan. Heh.
Mein Fuhrer, I can walk!!!

Odpowiedz
To może chodziło o coś innego, nie wiem, zgłupiałem. :)

Odpowiedz
na dzis polsat przygotowal nielada gratke. dwa filmy z tuzami sztuki aktorskiej.
najpierw niedoscigniony steven seagal i jego "wpol do smierci", a pozniej ostatnio parajacy sie nawet rezyseria dolph lundgren i "agent red"...

a dla kinomaniakow pamietajacych poczatek lat 90-tych i wypozyczalnie ;) klasyk "surviving the game" (gra o przezycie) z rutgerem hauerem, gary'm busey'em i ice'em-t

Odpowiedz
Dr_Strangelove napisał(a):A w Stanach odcinek numer 4896. I kręcą to od 1987 roku.
Myślisz że się przez te 1896 coś specjalnie wydarzyło?
DON'T BLINK AND TURN LEFT.

Odpowiedz
Tu jest informacja, że "Latający cyrk Monty Pythona" ma się pojawić na antenie TV4 (wspomniałem o tym w innym topicu).
http://www.filmweb.pl/News?id=30650

Mam nadzieję, że to prawda i że będzie klasyczne tłumaczenie Beksińskiego, a nie jakieś cuda.
| Pereant qui ante nos nostra dixerunt |

Odpowiedz
tomashec napisał(a):a dla kinomaniakow pamietajacych poczatek lat 90-tych i wypozyczalnie ;) klasyk "surviving the game" (gra o przezycie) z rutgerem hauerem, gary'm busey'em i ice'em-t

Wow, słyszałem że to całkiem niezły film! Dzięki Tomashec za info! :)

Odpowiedz
Battonsson napisał(a):Tu jest informacja, że "Latający cyrk Monty Pythona" ma się pojawić na antenie TV4 (wspomniałem o tym w innym topicu).
http://www.filmweb.pl/News?id=30650

Mam nadzieję, że to prawda i że będzie klasyczne tłumaczenie Beksińskiego, a nie jakieś cuda.

Będzie nowe tłumaczenie - http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wydarzenie.asp?wi=33496
Si vis pacem, para bellum (If you want peace, prepare for war)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości