Co w TV...
Dzisiaj na TVN o 20.00 Gladiator.
W poniedziałem na Polsacie widowiskowe cudeńko czyli "Helikopter w Ogniu".
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Azgaroth napisał(a):Dzisiaj na TVN o 20.00 Gladiator.
Miło, ale zastanawiam się, czy oglądanie tego filmu przerywanego reklamami, w formacie 4:3, to czy to nie jest robienie sobie samemu krzywdy (?). ;)

Podobnie z LOTRem, ale to mnie akurat powiewa, bo nie lubię. :)

Odpowiedz
romeck napisał(a):
Azgaroth napisał(a):Dzisiaj na TVN o 20.00 Gladiator.
Miło, ale zastanawiam się, czy oglądanie tego filmu przerywanego reklamami, w formacie 4:3, to czy to nie jest robienie sobie samemu krzywdy (?). ;)

Podobnie z LOTRem, ale to mnie akurat powiewa, bo nie lubię. :)

LOTR widziałem tyle razy, że już mi wisiało czy z reklamami czy bez. A co do Gladiatora nie mam na razie wyboru. W kinie nie byłem, a pieniędzy na wydanie dvd na razie nie posiadam. :cry:

Odpowiedz
Azgaroth napisał(a):LOTR widziałem tyle razy, że już mi wisiało czy z reklamami czy bez. A co do Gladiatora nie mam na razie wyboru. W kinie nie byłem, a pieniędzy na wydanie dvd na razie nie posiadam. :cry:

Bez paniki... Do jakiejś gazetki pewnikiem wkrótce dodadzą ;).
Obszerne i dobrze napisane Recenzje filmów znajdziesz na Filmowo.net
O filmie na poziomie - Forum filmowe - komentuj i oceniaj filmy!

Odpowiedz
Eee jestem za bardzo niecierpliwy i na pewno dzisiaj obejrze :wink:

Odpowiedz
A od czego wypożyczalnie DVD?

Odpowiedz
Ja tylko zazdroszczę tym, którzy posiadają więcej niż 7 kanałów.

Jak widzę ramówkę Ale Kino! to czuję głęboki żal, że to wszystko mnie ominie.

W poniedziałek moznaby praktycznie całą nockę spędzić przed telewizorem...

18.20 "Nosferatu, symfonia grozy"
20.00 "Nieustraszeni pogromcy wampirów"
21.40 "Drakula"
23.30 "Drakula: Książę Ciemności"
01.05 "Pocałunek wampira"

:(

Odpowiedz
Great Gonzo napisał(a):A od czego wypożyczalnie DVD?

A komu chce iść się do wypożyczalni jak zaraz film w tv puszczą 8) Zresztą ja do reklam się przyzwyczaiłem i aż tak mnie nie denerwują.

Odpowiedz
Beka ze Gladiatorowi dali znaczek dozwolone od lat 12 :)

Odpowiedz
Dziś na TVP1 o 20.15 "Miliony Brewstera". Nigdy nie oglądałem tej komedii, ale opis z "Gazety telewizyjnej" jest bardzo przekonujący :P. Krótko mówiąc – Brawster musi wydać 30 mln w 30 dni nie kupując dóbr trwałych. Zapowiada się niezła komedia. Natomiast o 20.10 "Tomb Raider" dla amatorów akcji i biustu pani Jolie ;).

Odpowiedz
Dusqmad napisał(a):Dziś na TVP1 o 20.15 "Miliony Brewstera". Nigdy nie oglądałem tej komedii, ale opis z "Gazety telewizyjnej" jest bardzo przekonujący :P. Krótko mówiąc – Brawster musi wydać 30 mln w 30 dni nie kupując dóbr trwałych. Zapowiada się niezła komedia.
Ta komedia jest niezła i polecam. :)

Odpowiedz
Dzisiaj na Polsacie Daredevil chyba jedyna ekranizacja komiksu, której nie widziałem :D

Odpowiedz
Azgaroth napisał(a):Dzisiaj na Polsacie Daredevil chyba jedyna ekranizacja komiksu, której nie widziałem :D
I nic raczej nie stracisz, jeśli taki stan pozostanie nadal. ;)

Odpowiedz
Azgaroth napisał(a):Dzisiaj na Polsacie Daredevil chyba jedyna ekranizacja komiksu, której nie widziałem :D
A ja mogę się założyć że znalazłoby się jeszcze zadziwiająco dużo ekranizacji komiksów których nie widziałeś 8)

A Daredevila da się nawet obejrzeć bezboleśnie, ale raczej tylko wtedy jeżeli zna się mniej więcej oryginał i potrafi odczytać ukryte przez twórców smaczki.

Odpowiedz
Taaa... smaczki... Jedna z niewielu godnych uwagi rzeczy w tym filmie.
Jose Quesada, pan Lee, Jack Murdock vs John Romita :D
People used to think that when someone dies,
a crow carries their soul to the land of the dead.
But sometimes... only sometimes the crow brings
that soul back to set the wrong things right.

http://www.jackson.pl/

Odpowiedz
Tyler Durden napisał(a):
A ja mogę się założyć że znalazłoby się jeszcze zadziwiająco dużo ekranizacji komiksów których nie widziałeś 8)

A Daredevila da się nawet obejrzeć bezboleśnie, ale raczej tylko wtedy jeżeli zna się mniej więcej oryginał i potrafi odczytać ukryte przez twórców smaczki.

Być może, uściśle, że chodziło mi raczej o komiksy marvela :wink: Film mimo wszystko obejrze, nawet jeśli jest kiepski :D

Odpowiedz
Rushmore, dzis, tvp1, 21:10! MUST SEE dla kazdego fana Wesa Andersona! :D

Odpowiedz
Na TVP 1 jest również "Piątek trzynastego II", tyle że o 1.45. Jak dla mnie odpada, zwłaszcza, że czeka mnie jutro szkoła :/

Odpowiedz
Brawa dla tvp za puszczanie filmów o godzinie nie osiągalnej niemal dla każdego normalego człowieka :roll:

Odpowiedz
A kto normalny by Piatki trzynastego ogladal? :D
Ja tam jestem z tvp zadowolony, gdyz wczoraj zaproponowala Rushmore, film absolutnie kapitalny.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości