01-10-2020, 07:01
|
Cyberbug 2077
|
|
Pominęliscie 1 filmik. Ale nieważne.
Przerażające są te komentarze pełne uwielbienia
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 16-10-2020, 03:42 (16-10-2020, 08:57)zdzichon napisał(a): No, to oburzające. Jak można się tak czymś ekscytować? Ale poczytaj je pod tymi filmikami. Ci ludzie brzmią jak sekciarze ;)
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 16-10-2020, 11:18
To ciekawe, bo ja ostatnio bardziej dostrzegam obóz malkontentów i nowopowstałą grupkę bojowników o prawa pracownika.
Ulice i ruch samochodowy wyglądają duuuużo lepiej niż na pierwszych materiałach. Jasne, to być może nie jest zaawansowana symulacja i nie ma wielkich tłumów, ale na potrzeby takiej gry to wystarczy. Ciężko cokolwiek stwierdzić o modelu jazdy, trzeba zagrać, żeby go wyczuć. Ten kuszący głos, żeby kupić Xboxa Series S przed premierą robi się coraz głośniejszy. :P 16-10-2020, 11:40
Trzeba mieć kiepskie wszczepy w oczodołach, żeby nie zauważyć progresu w prezencji modelu jazdu. Nadal nie zapowiada to może się jakoś rewelacyjnie, ale widać poprawę. Jak będzie w praktyce, to dopiero i tak samodzielnie ogranie przyniesie odpowiedź.
Co do technicznych aspektów, to fury będą sterylnymi kartonikami? Nie widziałem chyba destrukcji blach przy kolizjach... No i zabawnie wygląda sztywna kurtka V przy jeździe motorynką 120 km/h... 16-10-2020, 20:42
Cedep pręży techniczne muskuły i pokazuje system proceduralnego generowania mimiki postaci:
Robi wrażenie, szczególnie w grze, z odpowiednim oświetleniem i ruchem postaci. Judy to bardzo ładny model. 20-10-2020, 09:59 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-10-2020, 10:00 przez Huntersky.)
Drodzy forumowicze - koronawirus koronawirusem, protesty protestami, ale przejdźmy do spraw NAPRAWDĘ ważnych i istotnych :) Premiera zbliża się nieubłaganie, więc trzeba chyba w końcu zamówić, wpadłem JEDNAK troszkę w panic mode, że może zabraknąć na półkach ;) więc zacząłem się zastanawiać nad preorderem - gdzie najlepiej to zrobić żeby zamówienie dotarło do mnie najpóźniej w dzień premiery? Ewentualnie, czy jest gdzieś może taka oferta jak miało to miejsce z Ghost of Tsushima, gdzie allegro wysyłało grę do paczkomatów już po północy w dniu premiery?
26-10-2020, 11:56 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-10-2020, 12:44 przez Albertino.)
Cholera wie, nigdy nie kupiłem pre-ordera. Tzn. kupiłem kiedyś GTA V na PS3, po czym anulowałem zamówienie, bo Empik sprzedawał taniej w dniu premiery. :) Podobną taktykę chcę zastosować i teraz.
26-10-2020, 13:39
Tak bardzo potrzebujesz pudełka? Nie lepiej zamówić wersję cyfrową z preloadem?
Polski już nie ma.
26-10-2020, 14:48
Kilka razy zamawiałem na kilka dni przed premierą z Electro i zawsze w dniu premiery kurierem było. Cyberpunka jednak zamówiłem na Ultimie do paczkomatu. Zobaczymy jak sobie poradzą.
26-10-2020, 18:58 |
|
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |