Ankieta: Jak oceniasz grę?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Cyberbug 2077

Odpowiedz
Breathtaking.

Odpowiedz
Giera ozłocona

Odpowiedz

Teaser trailera:

Polski już nie ma.

Odpowiedz
O kurwa, Porsche w Cyperpunk 2077, lecę po preorder.

Odpowiedz
Pominęliscie 1 filmik. Ale nieważne.
Przerażające są te komentarze pełne uwielbienia
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Straszne komentarze, boję się ich.
http://huntersky.deviantart.com
''WHATTUP, BIOTCH!" - Harrison Ford

Odpowiedz
No, to oburzające. Jak można się tak czymś ekscytować?

Odpowiedz
Ten model jazdy dalej wygląda tak sobie (motór już trochę lepiej), ulice też dalej pustawe, ale to od początku były chyba największe bolączki, więc trzeba będzie się przyzwyczaić. Poza tym cud malina.

Odpowiedz
(16-10-2020, 08:57)zdzichon napisał(a): No, to oburzające. Jak można się tak czymś ekscytować?

Ale poczytaj je pod tymi filmikami. Ci ludzie brzmią jak sekciarze ;)
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
To ciekawe, bo ja ostatnio bardziej dostrzegam obóz malkontentów i nowopowstałą grupkę bojowników o prawa pracownika.

Ulice i ruch samochodowy wyglądają duuuużo lepiej niż na pierwszych materiałach. Jasne, to być może nie jest zaawansowana symulacja i nie ma wielkich tłumów, ale na potrzeby takiej gry to wystarczy. Ciężko cokolwiek stwierdzić o modelu jazdy, trzeba zagrać, żeby go wyczuć.
Ten kuszący głos, żeby kupić Xboxa Series S przed premierą robi się coraz głośniejszy. :P

Odpowiedz
Trzeba mieć kiepskie wszczepy w oczodołach, żeby nie zauważyć progresu w prezencji modelu jazdu. Nadal nie zapowiada to może się jakoś rewelacyjnie, ale widać poprawę. Jak będzie w praktyce, to dopiero i tak samodzielnie ogranie przyniesie odpowiedź. 
Co do technicznych aspektów, to fury będą sterylnymi kartonikami? Nie widziałem chyba destrukcji blach przy kolizjach... No i zabawnie wygląda sztywna kurtka V przy jeździe motorynką 120 km/h...
"Wake the fuck up, Samurai. We have a city to burn."

Profil Letterboxd

Odpowiedz
Cedep pręży techniczne muskuły i pokazuje system proceduralnego generowania mimiki postaci:

Robi wrażenie, szczególnie w grze, z odpowiednim oświetleniem i ruchem postaci. Judy to bardzo ładny model.

Odpowiedz
Drodzy forumowicze - koronawirus koronawirusem, protesty protestami, ale przejdźmy do spraw NAPRAWDĘ ważnych i istotnych :) Premiera zbliża się nieubłaganie, więc trzeba chyba w końcu zamówić, wpadłem JEDNAK troszkę w panic mode, że może zabraknąć na półkach ;) więc zacząłem się zastanawiać nad preorderem - gdzie najlepiej to zrobić żeby zamówienie dotarło do mnie najpóźniej w dzień premiery? Ewentualnie, czy jest gdzieś może taka oferta jak miało to miejsce z Ghost of Tsushima, gdzie allegro wysyłało grę do paczkomatów już po północy w dniu premiery?

Odpowiedz
Cholera wie, nigdy nie kupiłem pre-ordera. Tzn. kupiłem kiedyś GTA V na PS3, po czym anulowałem zamówienie, bo Empik sprzedawał taniej w dniu premiery. :) Podobną taktykę chcę zastosować i teraz.

Odpowiedz
Well, pytam tych, którzy kupowali i mają coś do powiedzenia ;)

Odpowiedz
Tak bardzo potrzebujesz pudełka? Nie lepiej zamówić wersję cyfrową z preloadem?
Polski już nie ma.

Odpowiedz
Nie lepiej :)

Odpowiedz
Kilka razy zamawiałem na kilka dni przed premierą z Electro i zawsze w dniu premiery kurierem było. Cyberpunka jednak zamówiłem na Ultimie do paczkomatu. Zobaczymy jak sobie poradzą.

Odpowiedz
Przełożyli znów. 10 grudnia teraz
.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości