Dark Shadows
P.T. Anderson ;]
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
^That

Poza tym, "Big Fish" jest z 2003 roku i jest ostatnim naprawdę znakomitym filmem Burtona (później jest różnie).

Odpowiedz
(16-05-2012, 02:25)Corn napisał(a): P.T. Anderson ;]

Joss Whedon ;]
James Cameron (yet - piranii 2 nie liczę) ;]
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
(16-05-2012, 04:03)Mefisto napisał(a): James Cameron

To żart?? Jeżeli tak to niesmaczny.
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Christopher Nolan jak nic.

Odpowiedz
Jutro na stronie film.org.pl pojawi się artykuł o _serialu_ DARK SHADOWS, na podstawie którego Burton zrobił swoje.

[Obrazek: Shadows-A.jpg]

Odpowiedz
AUTORSTWA GAMARTA! Warto wspomnieć.

Odpowiedz
Warto Uśmiech Już czytałem i po raz pierwszy zachciało mi sie obejrzeć film Burtona.

Odpowiedz
(16-05-2012, 09:20)SonnyCrockett napisał(a): To żart?? Jeżeli tak to niesmaczny.
Kolejny dowód na to, że jeśli jakiś reżyser jest hejtowany, to właśnie Cameron. Tak Sonny, Cameron NIE nakręcił słabego filmu. To jest fakt, z którym nie możesz dyskutować. Dlaczego? Bo tak twierdzę, STFU, good luck i xoxo. Papa!

Odpowiedz
Nakręcił i to co najmniej 2 słabe filmy. Dlaczego? Bo tak twierdzę, STFU, good luck i xoxo. Papa! Język
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Pierwszy post do dziennika, drugi do śmietnika. Byłem pierwszy Uśmiech

A na Dark Shadows idę do kina. Czysty hejting Język

Odpowiedz
(16-05-2012, 15:26)SonnyCrockett napisał(a): Nakręcił i to co najmniej 2 słabe filmy.

wymień choć 1 i niech to nie będzie True Lies, bo wpierdol po prostu Język
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
A ja też pójdę na Dark Shadows. raz, że z dziewczyną, a dwa, oczekuję czystego burtonizmu. Uśmiech

Odpowiedz
Ja pojde tylko po to, zeby moc powiedzieć Gamartowi, ze to na bank słaby film. Tak jak z Battleship zrobiłem. Język

Odpowiedz
(16-05-2012, 15:39)Mefisto napisał(a):
(16-05-2012, 15:26)SonnyCrockett napisał(a): Nakręcił i to co najmniej 2 słabe filmy.

wymień choć 1 i niech to nie będzie True Lies, bo wpierdol po prostu Język

To podpada pod Art. 190 KK, ale tak ten film jest słaby Język Fuck Cameron. Yeah. Buahahahhaaha...Dobra wyżyłem się ze swoja nienawiścią. Koniec.

Odpowiedz
A ja też się wybiorę. W sumie już od więcej jak 10 lat byłem na każdym filmie Burtona w kinie, a więc tradycję trzeba pielęgnować. A w ogóle film wygląda dla mnie zachęcająco + Eva Green Uśmiech
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
(16-05-2012, 02:56)Karol napisał(a): ^That

Poza tym, "Big Fish" jest z 2003 roku i jest ostatnim naprawdę znakomitym filmem Burtona (później jest różnie).

BRAWO za przypomnienie tego filmu!
Big Fish to fenomenalny strzał Burtona.
Jedynie tej nieszczęsnej ,,czekolady" znieść nie mogę, rzygać do teraz mi się chce!
Pozdr!

Odpowiedz
Witam, film zapowiada się przyzwoicie, taka czarna komedia.

Odpowiedz
lol, dobra opinia.
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
przekonało mnie to do seansu Język

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości