David Lynch
Czyli jest scenariusz. Teraz dobrac odpowiednich rezyserów i niech to nakręcą. Tak. Kilku pokręconych.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Till Lindemann właśnie wypuścił teledysk "ku pamięci Davida Lyncha":

The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Wróciłem właśnie z kinowego seansu „Zagubionej autostrady” i muszę się podzielić absurdem, który mnie spotkał. Pod sam koniec wyświetlania siadła technika w kinie. Gdyby to był jakikolwiek inny reżyser, pewnie bym rzucał piorunami z wściekłości, ale umówmy się – przy kinie Lyncha awaria sprzętu, zacięcie taśmy czy nagły brak synchronu dźwięku odbiera się jak integralną część narracji. Gdyby nie fakt, że doskonale znam ten film na pamięć, pomyślałbym, że to kolejny autorski zabieg mający na celu totalną dekonstrukcję psychiki Freda Madisona. Zamiast nerwów skończyłem szyderczym śmiechem, podbiło to tylko ten oniryczny klimat. Film sam w sobie genialny i mam nadzieję jeszcze go zobaczyć w kinie. 10/10.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon