GOD IS A BULLET (reż. Nick Cassavetes)
Jak wam nie dygnie po obejrzeniu trailera, to nie wiem, co jest z wami nie tak. Mój tak dygnął, że biurko podskoczyło.

[Obrazek: wp-1682023969268-694x1024.jpg]

Ogólnie zapowiada się amerykańskie kino zemsty na pełnej. Już daję 10/10, a po obejrzeniu dam pewnie 20/10. To nie może się nie udać. Będzie przekozak film z super obsadą.

Odpowiedz
Wyczuwam kupę z tragifarsą w postaci komediowej eki porywającej dziewczyny. Przecież oni zachowują się i wyglądają jak rodzeństwo Pennywise'a. I jeszcze ten Foxx uwalony białkiem na środku pustyni... xD

jak dla mnie to coś pomiędzy 3 a 5/10 w porywach.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Mówię ci, że będzie 10/10 i film roku.

edit

Crov dał mi cynka, też się jara nieziemsko.

Odpowiedz
No zobaczymy. Mam nadzieje, ze tego nie spierdola, bo zdecydowanie jest w tym potencjal na cos prawdziwie mordowyjebczego.

Snappik, rozumiem o co chodzi, ale licze, ze bedzie przynajmniej dobrze.

Mental, to samo. Crov moze jest juz gwiazda ekranu, ale ciagle czuwa nad tym forum :)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Crov pilnuje, by ogień epy nie zgasł. Nie sprzedał się globalistom. Zagrać raz w reklamie banku to nie gej ;)

Odpowiedz
(12-05-2023, 13:34)Mental napisał(a): To nie może się nie udać. Będzie przekozak film z super obsadą.

Mam anszua. Ostanio pisaleś coś podobnego.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
No i? Po co tu przylazłeś? Żeby popsuć mi humor swoim defetyzmem?

Odpowiedz
Jeśli nie potrafimy uwierzyć, że reżyser takich klasyków kina akcji jak Pamiętnik i ten film z Cameron Diaz jako matką roku, dostarczy prawdziwej męskiej epy, to w co można wierzyć?

Odpowiedz
OK, delikatnie mi drgnął. Ale Shot Callera pewnie nie przebije.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
(12-05-2023, 13:56)Mental napisał(a): Mówię ci, że będzie 10/10 i film roku.

edit

Crov dał mi cynka, też się jara nieziemsko.

Będziecie wyć w duecie na hooyowością tego dzieła. I o ile Crov nie będzie się potem smutać bo przyjmie czek na reklamę SKOKów, to Ty będziesz dalej marudził, że kino skończyło się 1995 roku ;)
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Snappik, zobaczysz, wyjdzie z tego badass, action-packed revenge classic. Będziemy ten film wspominać jeszcze długo po premierze.

[Obrazek: GIAB.ByStillPhotoDaniel-Daza-_38043-750x400.jpg]

Odpowiedz
Myślę, że to ostatnia szansa. Potem będzie już można mówić o 'klątwie Mentala", a w wersji bardziej sarkastycznej "człowiek mem poleca".
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...

Odpowiedz
Stawiam moją reputację na szali.

Odpowiedz
Jestem świadkiem!!!
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...

Odpowiedz
Jehowy?
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Obejrzę... ale pewnie któregoś nudnego letniego wieczoru na Pulsie.

Odpowiedz
Wyglada to biednie, a niektore sceny przypominaja troche taka komedie.
Nie bedzie epy, moge sie zalozyc.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Oj Mental, Mental… Starszy to Ty będziesz :)

Odpowiedz
[Obrazek: xxxxx.jpg]

Odpowiedz
(12-05-2023, 14:06)Mental napisał(a): No i? Po co tu przylazłeś? Żeby popsuć mi humor swoim defetyzmem?

Oczywiście :)
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon