GOD IS A BULLET (reż. Nick Cassavetes)
Biedny Mental, do tego te memy majace oddac stan jego ducha - jest cos pieknego w tej jakze ludzkiej tragedii :)

Stary, jestesmy z toba (ok)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Buczo, bo ty jesteś jedynym moim przyjacielem na tym forum. Reszta tylko wyczekuje mojego upadku.

Odpowiedz
Ja oczekuje kiedy się wreszcie ogarniesz i wyczujesz filmową kupę po trailerze. Wiele wymagam? :)
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Ale trailery często kłamią.

Odpowiedz
Naprawdę oczekiwałeś dobrego filmu z Foxxem który jeszcze dla niepoznaki chodzi uwalony mąką?

Tutaj nie da się oszukać widza że wyjdzie z tego coś dobrego:)
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
(12-05-2023, 15:34)yacajackowski napisał(a): Oj Mental, Mental… Starszy to Ty będziesz :)

Mental starszy o dwa miesiące, nic mądrzejszy.

Odpowiedz
Już chyba czas zmienić nick z Mental na Memtal.

Ps. dla mnie już sama nazwa filmu mocno z dupy :)

Odpowiedz
(15-07-2023, 14:40)Derelict Machine napisał(a): Już chyba czas zmienić nick z Mental na Memtal.

Black Memtal
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Jednak widziałem ten film. Zapominałem, że go oglądałem.

Muza spoko.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon