Ghostbusters (1984-2020)
To ujęcie jest w nowym TV spocie ale nie chciało mi się robić specjalnie screena wiec dałem to co zapostowali
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Czyli remake albo requel. I co prawda to tylko screen, ale w oryginale wyglądało to naturalniej.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
James Rolfe określił to mianem "nameake"

Odpowiedz
Nameake kojarzy się z czymś, co żeruje na nazwie, ale niekoniecznie na innych elementach. Tymczasem tutaj widać wyraźnie remake, jak dla mnie. Historia o trzech naukowcach (nauko... naukowczyniach??) i jednym czarnym kolesiu (kolesiówie?) zostających pogromcami duchów. Plus scena z duchem w bibliotece. Plus Slimer. Plus piankowy marynarzyk. Remake jak w mordę strzelił.

Jasne, że poszczególne elementy będą się różnić, ale co z tego? W "King Kongu" z lat 70-tych Kong wspinał się nie na Empire State Building, lecz na World Trade Center, a i z całej opowieści wymieciono dinozaury, ale i tak wszyscy wiedzieli, że to remake i nikt tego nie nazywał rebootem, requelem czy cholera wie jak jeszcze.

Odpowiedz

[Obrazek: ghostbusters-2016-poster-international.jpeg]

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Co za uwłaczający kobietom film. Popatrzcie, jak one trzymają swoją broń - ewidentnie jak penisy w erekcji. U tej po lewej widać nawet orgazmiczny wyraz twarzy. Maskulinistyczna propaganda. Gdyby naprawdę im zależało na wersji kobiecej, zrobiliby broń strzelającą z cyców.

Odpowiedz
Nie wklejałem wcześniej wypowiedzi tej grubej (bo mi się nie chciało), ale trzeba przyznać, że ludzie od tej produkcji mają bardzo ciekawą marketingowo strategię przyciągania potencjalnych widzów. Np. wyzywając ich i oskarżając o seksizm etc.

http://www.eastidahonews.com/2016/06/open-letter-paul-feig-director-ghostbusters-2016/

Odpowiedz
Widziałem na plakacie że polski tytuł to "Pogromcy duchów" - w sumie bez sensu, powinni dać "Pogromczynie". Przy okazji odróżniliby film od oryginału.

Odpowiedz
http://bloody-disgusting.com/tv/3395562/ghostbusters-getting-animated-tv-series-early-2018/

Ooo, planują całe uniwersum :) Do filmu ma dojść jeszcze serial animowany.
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz

Odpowiedz
Przynajmniej próbowali zrobić "oryginalny" cover. No ale... nie porywa ;)

Nagłówek z profilu "movieweb":

Cytat:The final nail in the coffin? ‪#‎Ghostbusters‬ ‪#‎RIP‬

Odpowiedz
Wszystkim osobom związanym z tym filmem trzeba przyznać jedno. Mają talent do generowania hejtu :) Szkoda tylko, że nie rozumieją że partactwo wyjdzie też w BO.

[Obrazek: giphy.gif]
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Jakbyś wykrakał ;)

comicbookmovie:

Cytat:Fall Out Boy And Missy Elliott's Remixed Ghostbusters Theme Song Is The Worst Thing You'll Hear Today

http://www.comicbookmovie.com/horror/fall-out-boy-and-missy-elliots-remixed-ghostbusters-theme-song-is-the-a142852

Odpowiedz
(23-06-2016, 19:06)Snappik napisał(a): Szkoda tylko, że nie rozumieją że partactwo wyjdzie też w BO.

40-50 mln w weekend otwarcia ma być :)
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz

Chyba można rzec, że Japończycy z szacunkiem podeszli do oryginalnej piosenki;)

Odpowiedz
To przynajmniej jest sympatyczne.:)

Odpowiedz
i lasie fajniejsze, charakterniejsze
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
z komentarzy:

"So, is it too late to re-shoot the movie with these ladies as the stars?"

Odpowiedz

Kto chce obejrzeć b-roll?

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon