(25-11-2021, 17:53)Lawrence napisał(a): A już jedynie co jest dla mnie okropniejszego to kiedy kotom dzieje się coś złego na ekranie.
Coś jak tutaj
CLICK
?
25-11-2021, 19:34
|
Polański Gińcie dzieci
|
(25-11-2021, 17:53)Lawrence napisał(a): A już jedynie co jest dla mnie okropniejszego to kiedy kotom dzieje się coś złego na ekranie. Coś jak tutaj CLICK ? 25-11-2021, 19:34
Z tymi kotami w Australii to pamiętam filmik jak taki zdziczały kot skoczył na gościa i pazurami wbił się mu w udo i małego a ugryzł idealnie w tętnice udową. Mieli problem jak usunąć mruczka żeby faceta nie wykrwawić. Takie słodziaki z antypodów. A tak BTW nienawidzę kotów, bardziej niż dzieci. Ubijałbym masowo. :P
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ グシャグシャ バキバキ ゴクン #Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D 25-11-2021, 19:39
O nie! Koty to ja akurat kocham. One mnie nieraz wyciągnęły z doła i nie wyobrażam sobie życia bez nich.
25-11-2021, 20:04
Sonny, bylibyśmy braćmi od szklanki, gdybyśmy się znali. Koty i dzieci najgorsze, liczą się tylko psy
25-11-2021, 20:29
"najbardziej porąbany temat ever"
Nagroda leci dla tego wątku. Czytam i turlam się ze śmiechu.
“A man holds sacred only 3 things. His home, his children, and his mother. He who dares to harm any of these, whomever god he serve, pray to them for mercy. You will receive none from the man.”
25-11-2021, 20:39 (25-11-2021, 20:29)Corn napisał(a): Sonny, bylibyśmy braćmi od szklanki, gdybyśmy się znali. Koty i dzieci najgorsze, liczą się tylko psy Psy są spoko ale tylko te spokojne i inteligentne, te głupkowate wiecznie szczekające, skaczące po ludziach, gryzące meble i śliniąć wszystko wokół też do pieca. Zresztą ich właściciele całujący je po dupach też. :) Także przemyśl zanim się wprowadzisz. ;) (25-11-2021, 20:36)Gieferg napisał(a): Walić psy i koty, tylko żółwie i króliki. Oj tak taki pasztet z królika...mmm. Żółwia nie jadłem ale psy i koty to dziadowskie mięso. :)
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ グシャグシャ バキバキ ゴクン #Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D 25-11-2021, 20:55 (25-11-2021, 17:53)Lawrence napisał(a): Nie wiem, co jest bardziej przerażające? Wynik ankiety, fakt, że ten temat ma już dwie strony, czy to, że on w ogóle istnieje? Dlaczego niby się nie liczą? Bo Nowa Trylogia śmierdzi? Bo Makgregor śmiesznie wypowiada "younglings"? Bo Anakin nie lubi piasku? Co to za wybiórczość? Ginące dzieci są be, chyba że odwalają kitę w filmie którego nie lubisz, wtedy wszystko cacy i duszyczki mogą spieprzać do piekła? Istna selekcja - ci na prawo przeżyją, ci na lewo do odstrzału... Mieszkasz w Niemczech, zgadza się? Aha, to już nie muszę o nic pytać... --- Na dziś trauma z mojego dzieciństwa. Odpaliłem kiedyś kasetę VHS z nagranym The Wall Parkera. Nie interesowałem się jeszcze wtedy muzyką, a miłość do Pink Floyd miała zakiełkować znacznie później, więc nie wiedziałem, czego się spodziewać. Mogłem trafić na mnóstwo chorych scen, padło więc na dzieciaki przeznaczone na zmielenie: 25-11-2021, 22:35 (25-11-2021, 20:39)Debryk napisał(a): "najbardziej porąbany temat ever"BTW dziwne, że to Mental nie założył tego tematu, bo to byłoby w jego stylu. Pokémon: Film pierwszy oryginalnie miał prolog, w którym naukowiec klonujący Mewtwo chciał przy okazji wskrzesić swoją zmarłą córkę. Niestety, klon córki też umiera, co ma ogromny wpływ na psychikę Mewtwo: 25-11-2021, 23:04 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-11-2021, 23:05 przez OGPUEE.)
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings 26-11-2021, 01:56
No panowie, cudze chwalicie a gdzie polskie dzieło Plac Zabaw? Chyba na Netflix jest. Niezły kupsztal ale do tematu pasuje :D
The key of joy is disobedience.
26-11-2021, 07:35
Po tym wątku mogę stwierdzić z zadowoleniem, że forum zmierza w dobrym kierunku. Kiedyś jak postawiłem temat o biciu kobiet (w sensie: najlepsze sceny filmowe ukazujące przemoc fizyczną wobec kobiet), to po chwili został on usunięty.
A dzisiaj? Dzisiaj możesz zrobić wpis o zabijaniu dzieci i przejdziesz do legendy. Okno Overtona przesunięte. 26-11-2021, 09:30
Tak, ostoja rozsądku w zjebanym świecie :)
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...
26-11-2021, 09:52
Kapitalny film, który opiera się na motywie śmierci dziecka, co więcej - . Oglądałem lata temu i zrobił na mnie ogromne wrażenie. Muszę powtórzyć.
Niestety nie mogę znaleźć konkretnej sceny, ale wrzucam trailer - jest tam takie małe dziecko i jego płacz, matkę gwałcą, a ono hałasuje, generalnie trzeba je jakoś uciszyć :) Film wyreżyserowała Jennifer Kent, babeczka od Babadooka. Film mało znany, perełka. 26-11-2021, 09:54 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-11-2021, 09:55 przez Pelivaron.)
Proponuję zmienić tytuł tematu na "Gińcie dzieci i zwierzęta", bo nie tylko o śmierci bachorów się tu wspomina.
26-11-2021, 10:02
Rozmyślam nad tematem, który jeszcze bardziej przesunie filmowe Okno Overtona.
Roboczy tytuł: "Najlepsze sceny ruchania i zjadania ludzkich zwłok" i dowcip na start: Siedzą przy stole nekrofil i kanibal. Nekrofil wstaje, podchodzi do lodówki, otwiera ją, w środku zwłoki. Pyta się kanibala: "Będziesz to jadł czy mogę wyjebać?" 26-11-2021, 10:16 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-11-2021, 10:33 przez Mental.) |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |