Gorące wieści, plotki itp.
Cytat:Akurat prawo w ameryce, to jeden z najgłupszych i najdziwniejszych systemów jakie istnieją na kuli ziemskiej:D

Teraz doczytalem...rozwin prosze(moze w odpowiednim temacie) chetnie poczytam...piekny poczatek :roll:

Solo napisał(a):Mansona skazano przecież.

Manson nie bral bezposredniego udzialu w mordzie - nawet nie kojarze, czy zlapano i osadzono winnych.

Indeksiarz napisał(a):Taaa, jasne gdyby w Polsce tak łapali wszystkich za seks z nieletnią musieliby ich upychać w piwnicach przepełnionych więzień

O czym my wogole rozmawiamy?! Seks z nieletnia (16-17lat) a seks z dzieckiem

Dziewczyna majaca 13 lat, to dla mnie dziecko (malo mnie obchodzi, ze w Katmandu mozna na legalu sypiac z jedenastolatkami) to w moich oczach jest..no wlasnie, seks z dzieckiem.

Jednak, nie o to sie rozchodzi, jak juz podsumowano: Zostalo popelnione przestepstwo, nie ma zabawy w rownych i rowniejszych...trzeba poniesc odpowiedzialnosc za swoje czyny.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Bucho napisał(a):Dziewczyna majaca 13 lat, to dla mnie dziecko (malo mnie obchodzi, ze w Katmandu mozna na legalu sypiac z jedenastolatkami)

jeśli miałbym wygłosić prywatną opinie w temacie "Polański bzyknął trzynastkę", to podpisałbym się pod tym, co rzekł Bucho. trzynastoletnia dziewczynka (żadna tam dziewczyna), choćby nie wiem, jak się umalowała i jakby jej ślimak nie swędział, dla mnie będzie zawsze trzynastoletnią dziewczynką, czyli dzieckiem. z drugiej strony teensówy w USA wyglądają na oko jak co najmniej 20-paroletnie siksy, więc nie dziwota, że się Polańskiemu "pomyliło":)

Odpowiedz
Mental, to samo w UK...siksy ida na impreze z prawem jazdy siostry i wszystko pieknie, bo rzeczywiscie niektore w wieku 13 lat i z mocnym make-upem wygladaja na duzo starsze. Jednak Polanski znal jej wiek. Gdy wiesz, ze dzieciak ma trzynascie lat (nawet niech wyglada jak kolchoznica oderwana od pluga z 30-letnim stazem) to nie w glowie powinny byc Tobie figle. Zreszta Ci ktorzy kozacza przy okazji: seks w Pernambuko z jedenastolatka jest ok...pewnie troche zweryfikuja pogaldy gdy doczekaja sie wlasnych dzieci - pewnie nie beda chcieli, aby jakis mily pan bral ich pociechy na "kolana"...nawet jesli stac by sie to mialo w trakcie wycieczki do Pernambuko ;)

Tyle z prywaty...jest zbrodnia, musi tez byc kara - od tego jest prawo i jak widac, prawo w USA potrafi sie upomniec o swoje, tyle.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Bucho napisał(a):
Solo napisał(a):Mansona skazano przecież.

Manson nie bral bezposredniego udzialu w mordzie - nawet nie kojarze, czy zlapano i osadzono winnych.

Kilka dni temu zmarła zabójczyni Sharon Tate. Stało się to w więziennym szpitalu więc chyba jednak winnych osądzono ;)

Odpowiedz
Nie sledzilem, bardzo mozliwe

Odpowiedz
Bucho napisał(a):Jednak Polanski znal jej wiek, gdy wiesz, ze dzieciak ma trzynascie lat (nawet niech wyglada jak kolchoznica oderwana od pluga z 30-letnim stazem) to nie w glowie powinny byc figle.
To pewne? Niektóre doniesienia mówią o tym, że matka albo obie zapewniały Polańskiego o jej zaawansowanym wieku.

Cytat: Zreszta Ci ktorzy kozacza przy okazji: seks w Pernambuko z jedenastolatka jest ok...pewnie troche zweryfikuja pogaldy gdy beda miec wlasne dzieci - pewnie nie beda chcieli, aby jakis mily pan bral ich pociechy na "kolana"...nawet jesli akurat beda na wycieczce w Pernambuko ;)
Strasznie głupi argument. Ja na przykład, jeżeli będę mieć córkę, będę liczył, że zostanie lesbijką i nigdy nie będę musiał myślec, że jakiś koleś ją dyma. Zastanawiam się nawet nad tym czy nie wpajać mojej nienarodzonej jeszcze córce hardkorowego katolicyzmu tylko po to, zeby z seksem czekała do późnego, późnego ślubu.

Inna kultura, inne wychowanie, inne przyzwyczajenie. W Hiszpanii 13 lat, w UK 16 lat, a w Tunezji 20 lat. Nie ma absolutu w tej sprawie.

A że Tobie się to nie podoba to spoko. Mnie też nie. Ino nie uważam, że to takie proste zagadnienie.

Odpowiedz
Crov napisał(a):Strasznie głupi argument.

wcale nie taki znowu głupi. gdybym ja się dowiedział jako ojciec, że jakiś dziad bzyknął moją 13-letnią córkę za jej ("maleńka, jestem super reżyserem, mam ferrari i wuchte kasy. chcesz się poruchać?") zgodą, to bym chyba dziada zajebał. a gdybym się dowiedział, że za zgoda matki, to... :) pewnie laska nie miała ojca, stad to całe nieporozumienia - wychodzą braki męskiej reki w wychowaniu. ktoś rodzinę musi trzymać w ryzach - dwie baby zostawić samopas i katastrofa murowana:) jedna się sprzeda w niewolę, a druga pójdzie się kurwić:) jak w tym dowcipie:)

Odpowiedz
To przeczytaj co napisalem po tym, co zacytowałeś. Głupi argument, bo ja jako ojciec w ogóle nie chce, żeby moja córka z kimś współżyła - niech zostanie zakonnicą. Jak ją przedyma 15 latek, jak będzie miała 13 lat też mu wybiję zęby.

Odpowiedz
Cytat:Jak ją przedyma 15 latek, jak będzie miała 13 lat też mu wybiję zęby.

e tam, to co innego. wtedy w ryj dostaje ojciec 15-latka:)

Odpowiedz
Bucho napisał(a):jest zbrodnia, musi tez byc kara - od tego jest prawo i jak widac, prawo w USA potrafi sie upomniec o swoje, tyle.

dżizas - spokojnie z tą zbrodnią :) raczej wykroczenie - a tak w ogóle to więcej halo wokół całej sprawy, niż się należy. 100 razy by to po cichu zrobili, to nie
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Za wykroczenie nie dają 50 lat. :)

Odpowiedz
Mefi, ynteligencja drze japę - jak zawsze zresztą oświecona. ja się zgadzam, że to powinno być załatwione po cichu. swoją drogą, niech ktoś sprawdzi, jakie ustawy przegłosowano w czasie, kiedy motłoch "roztrząsał" aresztowanie Polańskiego. bo się jeszcze za tydzień okaże, że ceny paliwa podskoczyły o 20 gr na litrze:)

Odpowiedz
Crov napisał(a):Strasznie głupi argument. Ja na przykład, jeżeli będę mieć córkę, będę liczył, że zostanie lesbijką i nigdy nie będę musiał myślec, że jakiś koleś ją dyma.

Nie odwracaj kota ogonem i nie glupioargumentuj mi tutaj, bo to nie argument i nie odnosilo sie bezposrednio do sprawy ;)

Niech sobie w Hiszpani robia na co maja ochote...mieszkasz w danym kraju i dostosowujesz sie do prawa. Polanski zlamal prawo...tyle i az tyle.

Moja prywata.... coz, teoretycznie mam corke i gdy ma 18 lat , to niech robi co chce (sprawa wychowania...mam nadzieje, ze ja wychowam tak, zeby wiedziala jak ma postepowac przykladna czlonkini mlodziezy wszechpolskiej <rotfl> )
Jednak gdyby jakis rezyser przespal sie z moja corka gdy ta mialaby 13 lat, to kolesia spotakaloby zle kuku - wykrwawilby sie podczas golenia...i wcale nie mowie o twarzy.

Odpowiedz
Bucho napisał(a):
Crov napisał(a):Strasznie głupi argument. Ja na przykład, jeżeli będę mieć córkę, będę liczył, że zostanie lesbijką i nigdy nie będę musiał myślec, że jakiś koleś ją dyma.

Nie odwracaj kota ogonem i nie glupioargumentuj mi tutaj, bo to nie argument i nie odnosilo sie bezposrednio do sprawy ;)

Niech sobie w Hiszpani robia na co maja ochote...mieszkasz w danym kraju i dostosowujesz sie do prawa. Polanski zlamal prawo...tyle i az tyle.
Bejbe, ale co ty mi tu teraz tłumaczysz? Czytałeś w ogóle moje posty? Ponownie: nie odnoszę się do samej sprawy, a do tego co napisałeś.

Ja ci mówię, że to cienki [łotewer to było], bo tak prezentując sprawę emocjonalnie można łatwo zmanipulować sprawą. "Czy chciałbyś, żeby twoja córka uprawiała seks sado-maso, pozwalając równocześnie partnerowi na sranie sobie do gęby?" Nie, panie sędzio, nie chciałbym, niech koleś zdycha. :)

Odpowiedz
Crov napisał(a):Głupi argument, bo ja jako ojciec w ogóle nie chce, żeby moja córka z kimś współżyła - niech zostanie zakonnicą.

Zycie dziewczynie marnowac...jesli brzydka, to nie ma co sie zastanawiac, ale jesli ladna...to po 18-tych urodzinach, mozesz przedstawic ja wujkowi Bucho :twisted:

Mental napisał(a):ja się zgadzam, że to powinno być załatwione po cichu.

To druga sprawa....a tak mamy miedzynarodowy cyrk na kolkach

Odpowiedz
Bucho napisał(a):
Crov napisał(a):Głupi argument, bo ja jako ojciec w ogóle nie chce, żeby moja córka z kimś współżyła - niech zostanie zakonnicą.

Zycie dziewczynie marnowac...jesli brzydka, to nie ma co sie zastanawiac, ale jesli ladna...to po 18-tych urodzinach, mozesz przedstawic ja wujkowi Bucho :twisted:
Jak zamieszkam w Tunezji to dopiero po 20, ty pieprzony pedofilu! ;)

edit obczaj.

Odpowiedz
...
Crov napisał(a):Bejbe, ale co ty mi tu teraz tłumaczysz? Czytałeś w ogóle moje posty? Ponownie: nie odnoszę się do samej sprawy, a do tego co napisałeś.

i vice versa...wiec oboje marnujemy klawiature ;)

Crov napisał(a):Ja ci mówię, że to cienki [łotewer to było], bo tak prezentując sprawę emocjonalnie można łatwo zmanipulować sprawą. "Czy chciałbyś, żeby twoja córka uprawiała seks sado-maso, pozwalając równocześnie partnerowi na sranie sobie do gęby?" Nie, panie sędzio, nie chciałbym, niech koleś zdycha. :)

LOL, zreszta zchodzimy mocno w strone ekstremy...

Odpowiedz
Cytat:Ja na przykład, jeżeli będę mieć córkę, będę liczył, że zostanie lesbijką
<ok>

Cytat:Zastanawiam się nawet nad tym czy nie wpajać mojej nienarodzonej jeszcze córce hardkorowego katolicyzmu tylko po to, zeby z seksem czekała do późnego, późnego ślubu.

A nie lepiej wpoić jej nienormalnie wysokiego poczucia własnej wartości, żeby sama odwalała potencjalnych absztyfikantów?

A tak w ogóle, kogo obchodzi Roman, niech się teraz on martwi i jego prawnicy, bo...

Fox chce zrobić film o The Ramones!

Wprawdzie wytwórnia dopiero zamierza kupić prawa do ekranizacji biografii, ale niech robią, niech robią.
Na razie nie mam podpisu, ale na pewno wymyślę coś błyskotliwego...

Odpowiedz
Bucho napisał(a):...
Crov napisał(a):Bejbe, ale co ty mi tu teraz tłumaczysz? Czytałeś w ogóle moje posty? Ponownie: nie odnoszę się do samej sprawy, a do tego co napisałeś.

i vice versa...wiec oboje marnujemy klawiature ;)
Co vice versa? Wytłumacz mi, bro. ;) Bo napisałeś do tych "co kozaczą" (najwyraźniej do mnie, bo to ja wspomniałem o wieku w różnych krajach), że zmienią zdanie jak ich córka będzie miała 11 lat itd. No to mówię, że to głupie argument/stwierdzenie/[moja-wiedza-na-temat-określeń-z-języka-pl-właśnie-popełniła-samobójstwo], bo kierując się tym ja w ogóle nie chcę, żeby jakikolwiek facet dotykał mojej córki. Jak będzie miała te w pełni dojrzałe emocjonalnie, fizycznie i psychicznie 18 lat (bo przeciez wiadomo, ze wtedy to juz sie jest na full rozwiniętym w tych sprawach - sarkazm! ;)) i będzie zakochana w 60-cio letnim kolesiu to też bedzie mnie to wkurzało. Tak samo jak będzie mnie wkurzało, że posunie ją jakiś 19 latek. Bo to moja córeczka i chce, żeby za chłopa znalazła sobie Jezusa i nie uprawiała w ogóle seksu (nie mówiąc już o jakichś wariaciach w stylu sado-maso czy innych), bo moja głowa eksploduje. A ona tak samo może byc wykorzystana mając 18 lat. Chlip. ;)

Ale jeżeli coś źle zrozumiałem to przepraszam, Bucho, wytłumacz mi, proszę, tutaj albo na PW, jeżeli już tak wolisz.

Cytat:
Crov napisał(a):Ja ci mówię, że to cienki [łotewer to było], bo tak prezentując sprawę emocjonalnie można łatwo zmanipulować sprawą. "Czy chciałbyś, żeby twoja córka uprawiała seks sado-maso, pozwalając równocześnie partnerowi na sranie sobie do gęby?" Nie, panie sędzio, nie chciałbym, niech koleś zdycha. :)
LOL, zreszta zchodzimy mocno w strone ekstremy...
Tu nie chodzi o to co napisałem, jako przykład. Chodzi o to jak to wygląda.

Karaluch napisał(a):A nie lepiej wpoić jej nienormalnie wysokiego poczucia własnej wartości, żeby sama odwalała potencjalnych absztyfikantów?
Ale narcyzm nie sprawi, że będzie miała potrzebę blokowania swojego popędu seksualnego - wręcz przeciwnie. Będzie po prostu myślała, że może wybrać ilu chce i jakich chce.

Odpowiedz
Crov napisał(a):Jak zamieszkam w Tunezji to dopiero po 20, ty pieprzony pedofilu! ;)

Dla bezpieczenstwa miedzynarodowego chcialem napisac 21 <ok>

Z Ciebie patriota jest, wiec wierze, ze zostaniesz w kraju ;)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości