Gorące wieści, plotki itp.
A ja do Żebrowskiego nic nie mam. Zważywszy, że po za muzyką był jedynym plusem "Wiedźmina". A tutaj też ciężko mi się z nim nie zgodzić.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Ja też w sumie do niego nic nie mam, zważywszy iż nigdy nie widziałem z nim żadnego filmu ;) W każdym razie wypowiedź i tak zaskakująca, jakbym czytał jakąś ultra niszową, libertariańską broszurkę propagandową ;)

Odpowiedz
Widziałeś "Pana Tadeusza" i "Kochanków Roku Tygrysa" :)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Nie widziałem ani tego, ani tamtego.

Odpowiedz
Poczucie humoru ci zanika, Men :(
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Wahlberg i Neeson w "Neuromancerze"???
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Cytat:Pojawiły się pierwsze zdjęcia z planu filmu Ridleya Scotta zatytułowanego "The Counselor" , na których można zobaczyć jak prezentować będzie się Michael Fassbender . Obaj twórcy niedawno pracowali przy "Prometeuszu" .

To opowieść o prawniku, który w desperackiej potrzebie zdobycia pieniędzy, wikła się w handel kokainą na granicy z Meksykiem. Film powstaje na podstawie oryginalnego scenariusza pisarza Cormaca McCarthy'ego, autora zekranizowanych powieści "Droga" i "To nie jest kraj dla starych ludzi" . W obsadzie filmu znajdują się także: Brad Pitt , Cameron Diaz i Penelope Cruz .

[Obrazek: Brad-Pitt-Cowboy-Costume-Counselor.jpg]

[Obrazek: 89803-01.jpg]
Więcej fotek

Dużo oczekiwania wobec tego projektu. Scott+McCarthy+obsada+gangsterskie klimaty = <3

Powiększa się też obsada nowego filmu Martina, który na papierze też wygląda na razie świetnie:
Cytat:Matthew McConaughey dołączył do aktorskiej obsady filmu Martina Scorsese "The Wolf of Wall Street" . Gwiazdą przedsięwzięcia będzie Leonardo DiCaprio.

W obsadzie filmu znajdują się już: Leonardo DiCaprio , Jonah Hill , Kyle Chandler , Jean Dujardin , Jon Bernthal i Margot Robbit.

DiCaprio wystąpi w roli Jordana Belforta, a film opowiadać będzie rozgrywającą się pod koniec lat 80. i na początku 90. historię wzlotu i upadku założyciela firmy maklerskiej, który ostatecznie zostaje zamknięty w więzieniu za oszustwa finansowe. Scenariusz napisał na podstawie wspomnień Jordana Belforta Terence Winter , współtwórca "Rodziny Soprano" oraz "Zakazanego imperium" .

McConaughey wcieli się w postać Marka Hanny, szefa i mentora głównego bohatera. Zdjęcia ruszają w tym miesiącu w Nowym Jorku.

Odpowiedz
Film Marty'ego też zapowiada się spoko, tylko ten DiCaprio... Szkoda, że Scorsese tak upatrzył sobie wspólpracę z nim, bo ja gościa nie mogę przełknąc.

Odpowiedz
NO NARESZCIE!!!

http://www.slashfilm.com/wtf-billionaire-rumored-planning-reallife-jurassic-park-dino-dna/

Odpowiedz
Super, jak otworzą, muszę się wybrać. :)
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Ma wiara w to, że powstanie w końcu ekranizacja Mrocznej Wieży S. Kinga jest słaba. A słabsza jeszcze w to, iż z tego może wyjść ostatecznie coś dobrego. Jakby nie było, macie najnowszego niusa:

http://www.stephenking.pl napisał(a):Po odrzuceniu przez Universal projektu zekranizowania Mrocznej Wieży, prawa do sagi przejął Warner Bros. Właśnie pojawiły się informacje, że Akiva Goldsman napisał nową wersja scenariusza. Co ciekawe Javier Bardem prawdopodobnie nie wcieli się w rolę Rolanda Deschain, nowym aktorem branym pod uwagę jest Russel Crowe. W ciągu dwóch tygodni ma zapaść decyzja co dalej z projektem.
https://the-twilight-area.com/ - strona poświęcona serialowi "The Twilight Zone"
http://www.strefamrokupodcast.pl/ - podcast o "Strefie Mroku"
https://readersinitiative.podbean.com/ - podcast o literaturze wszech treści

Odpowiedz
Ja ciągle jeszcze mam nadzieję, ale sam nie wiem czy akurat Ron Howard to reżyser, którego bym widział na tym stanowisku. Nie wspominając, że dotychczasowe prace Akivy Goldsmana mnie nie przekonały. Chociaż Russel Crowe w tej roli, oj to by mi się bardzo podobało.
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Bardem byłby lepszy. Crowe jest przereklamowany, to raz. A dwa, że najlepsze czasy ma już za sobą.

Howard i Goldsman z kolei nie mają nic ciekawego na koncie. To się nie uda.

Odpowiedz
(04-08-2012, 13:51)Albertino napisał(a): Bardem byłby lepszy. Crowe jest przereklamowany, to raz. A dwa, że najlepsze czasy ma już za sobą.

Ja zawsze lubiłem Crowe'a. A po za tym właśnie dla mnie ostatnio trochę za dużo jest Bardema, więc niekoniecznie muszę go widzieć w tej roli.
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Za dużo? Ostatni z nim Biutiful miał premierę ponad rok temu, teraz wyjdzie Skyfall i poza 3 komediami romantycznymi to wszystko z jego udziałem od NCFOM. Poza tym to genialny aktor, z którym Crove'a nie ma co nawet porównywać.
Im częściej na mnie kamieniem rzucicie,
sami złożycie stos - - stanę na szczycie.

Grastroskopia - Bortal dobrze wpływa na trawienie gier

Odpowiedz
(04-08-2012, 13:51)Albertino napisał(a): Crowe jest przereklamowany, to raz.

To chyba najbardziej bzdurna i nietrafiona uwaga, jaką usłyszałem pod adresem Crowe'a.

Odpowiedz
Crowe to kawał dobrego aktora, jak dostanie dobry scenariusz i dobrego reżysera do współpracy to może pozamiatać.

Odpowiedz
Dokładnie, a Bardem mnie osobiscie wkurza. Ta jego wielka oscarowa rola w NCFOM to dla mnie smiech na sali. Wkurzający kiler tak silący się na kultowość że szczena opada. "on ma zasady, musi cie zabić" sratatata

Odpowiedz
To Coenowie, za McCarthym, napisali tę postać, nie Bardem.

Odpowiedz
Crowe ma na koncie góra ze 3-4 bardzo dobre role.Żadnej wybitnej. Jest więc dla mnie - jak na status, którym może się pochwalić - aktorem przereklamowanym. Kropeczka.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości