Gorące wieści, plotki itp.
I znowu Azjaci są dyskryminowani :(
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Przecież ploty o czarnoskórym Bondzie pojawiały się także po abdykacji Brosnana i jedyne co po nich została to kupa niepotrzebnego tekstu wydalona przez rozgoryczonych internautów.

Czarny Bond byłby przede wszystkim ryzykowny dochodowo, dlatego uspokajam każdego, kto myśli, że podlinkowane ploty mogłyby się stać rzeczywistością - nie ma takiej szansy.

Odpowiedz
No nie wiem, kiedyś mówiono, że nie ma szansy na czarnego prezydenta USA :)
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Chodzą jeszcze głosy, że w dniu kiedy zostanie wybrany czarnoskóry papież nastąpi koniec świata. :)
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Crov napisał(a):Dla mnie Elba ZAWSZE SPOKO. Na Bonda też.

Dla mnie również. Elba to znakomity aktor, a Bond to nie jest postać, która musi być biała (jak Martin Riggs, Kenny Powers czy prezydent USA ;)) Dlatego pomysł obsadzenia Murzyna w roli Bonda uważam za spoko idee.

Corn napisał(a):Nie chodzi o żadne rasistowskie niewiadomoco.

Dobrze, że to podkreśliłeś, bo już chciałem dzwonić do "Kolorowej i Otwartej Rzeczpospolitej".

EDIT

Dopiero teraz zobaczyłem fotke M. Fassbendera - Bond idealny.

Odpowiedz
(27-10-2012, 13:41)Corn napisał(a): Czarny Bond będzie dla mnie znakiem, że to koniec serii. Nie chodzi o żadne rasistowskie niewiadomoco. Postać to postać. Bond to postać książkowa, która była białym gentelmanem i takim ma zostać do końca.
Dla mnie przyszły Bond jest jeden.

A ja cały czas miło wspominam The Hire i troszkę żałuję, że Cliven Owen nie miał swojej szansy. Bo teraz już chyba trochę za późno.

Odpowiedz
Elba spoko gość i nie miałbym nic przeciw, tyle tylko, że jest jeszcze ten gość:

[Obrazek: clive+owen2.jpg]
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Eee nie, jest zbyt lalusiowaty. Przynajmniej na tej focie.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Są jeszcze ci:

[Obrazek: 450faceci.jpeg]
"Byłem królem traktorzystów przy wyrębie lasu na cały Oregon i sąsiednie stany, a królem szulerów od powrotu z Korei i nawet królem opielaczy groszku na farmie w Pendleton - więc pomyślałem sobie, że skoro już mam być wariatem, to też muszę być pierwszym i najlepszym." Randle McMurphy

Odpowiedz
(27-10-2012, 19:26)Danus napisał(a): Eee nie, jest zbyt lalusiowaty. Przynajmniej na tej focie.

Obejrzyj Różową Panterę oraz International to pogadamy :)

Odpowiedz
International oglądałem już ze trzy razy i za cholerę nie mogę sobie skojarzyć bohatera granego przez Owena z jakimkolwiek Bondem. Akurat on mimo swojego fajnego akcentu nie pasuje na Bonda.
Już lepszym wyborem byłby Fassbender
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Ale jeżeli chodzi o poziom "lalusiowatości" to akurat Fassbender ma wyższy współczynnik od Owena. Przy czym i tak bym Fassbenderem nie pogardził. Chociaż, gdybym ja miał wybierać to mógłby to być Hardy. A zresztą Craig ma jeszcze kontrakt więc zupełnie zbędna ta dyskusja.
#istandbydaenerys

Odpowiedz
bluźnisz Danuś i nawet o tym nie wiesz

Odpowiedz
Jak ktoś wątpi w bondowskość Owena, to zachęcam do The Hire (źle w poprzednim poście napisałem tytuł).

Odpowiedz
Cytat:Dobrze, że to podkreśliłeś, bo już chciałem dzwonić do "Kolorowej i Otwartej Rzeczpospolitej".
:D. Tak właśnie, to są niestety efekty dzisiejszej tresury których jeszcze do końca nie mogę się pozbyć...
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
(27-10-2012, 14:30)Crov napisał(a):
military napisał(a):Czarny syn czarnych angielskich arystokratów?
Szkockiego arystokraty i szwedki.
Raczej Szwajcarki, z francuskojęzycznego kantonu.

A najlepszym kandydatem na Bonda jest Fassbender, tylko, że dostać tą role może według mnie najwcześniej w okolicach 2017 roku, więc do tego czasu może się jeszcze wiele zdarzyć.

Odpowiedz
Gerard Butler w nowelowej komedii "Movie 43"
[Obrazek: 43013.8.jpg]

Cała antologia określana jest jako połączenie "The Groove Tube" i "Kentucky Fried Movie", czyli dwóch absurdalnych parodii głupawych programów telewizyjnych, hollywoodzkich produkcji klasy B, seriali, satyrę na amerykańskich komików estradowych.

Butler pojawi się w nowelce opowiadającej o dwóch najlepszych kumplach (Seann William Scott i Johnny Knoxville), których przyjaźń zostaje wystawiona na próbę z powodu dziewczyny. Konflikt załagodzi dopiero agresywny, rozmiłowany w przemocy karzeł.
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
To ma potencjał na najgorszy film roku albo i więcej.

Odpowiedz
Jak zawsze przy filmach takiego typu, ale może też to być totalnie odjechana zgrywa do śmiechu.
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
THE RZA ma reżyserować jakiś tam thriller gangsterki i biografię Dżyngis Khana:

http://www.hollywoodreporter.com/heat-vision/rza-direct-genghis-khan-biopic-376173

Szczególnie co do tego drugiego nie chce mi się wierzyć. Zwłaszcza, jeżeli to ma być na bazie scenariusza Milliusa z Mickeyem Rourkiem w obsadzie. Jeszcze nie wiadomo jak zostanie jego debiut odebrany, a już takie projekty? Coś nie chce mi się wierzyć.
#istandbydaenerys

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości