Gorące wieści, plotki itp.
Może sra pieniędzmi, wtedy może sobie robić co dusza zapragnie bez względu na to, czy jego debiut będzie dobry. Ja i tak się dziwię czemu na tylu milionerów i miliarderów na świecie nikt nie ma dzieciaków, które chciałyby nakręcić własny blockbuster :)

Odpowiedz
Nie dość, że Disney kupił LucasFilm to jeszcze zapowiedzial Star Wars: Episode VII na 2015 rok.

http://www.slashfilm.com/disney-buys-lucasfilm-new-star-wars-film-2015/

Odpowiedz
Jak dla mnie nius roku. Nius zapowiadający niezłą tandetę choć chciałbym się mylić.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
ja pier... już po naszej planecie
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
To jakiś żart?! Wprost nie mogę uwierzyć. Ale czy to ma być Epizod VII, nie raczej wszystko wskazuje na remake. Co jest? Brak mi słów...
P.S. Sorry, jednak czytam, że chodzi o epizody 7-9. I tak poroniony pomysł.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Mnie bardziej martwi, że pewnie też wezmą się za Indianę Jonesa. Indy od twórców "Skarbu Narodów" - tylko tego brakowało...
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Facebookowe komentarze pod newsem z IMDb cudowne - tyle dobrego.

A tak poza tym, ruszam na poszukiwania zagubionego rezonu. Ciekawe, o czym w ogóle mówimy? Nie zdziwiłoby mnie, gdyby wyskoczyli z rebootem.

EDIT: No dobra, czyli jednak kontynuacja... W dodatku to oczywiście nie jest jedyna franczyza w ich rękach. Wow.

Odpowiedz
(30-10-2012, 22:13)Crov napisał(a): Nie dość, że Disney kupił LucasFilm to jeszcze zapowiedzial Star Wars: Episode VII na 2015 rok.

Nareszcie, zawsze marzyłem o dziewięciologii.

welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Ja pier...
Nie wiem nawet jak to skomentować, ale musiałem to z siebie wyrzucić. Boję się od teraz każdego kolejnego filmowego newsa...

Edit: muszę ochłonąć :P

Odpowiedz
I'll just leave this here...

[Obrazek: disney.jpg]

Odpowiedz
Nie rozumiem narzekania i płaczu ludzi... chyba lepiej, żeby Disney wziął na warsztat znaną markę, z którą od dawna dzieje się niezbyt dobrze, niż żeby Lucas dalej dodawał swoje poprawki i kastrował własne dzieło? Przecież Disney kiedyś dorwał się do tematyki piratów i stworzył świetnych Piratów z Karaibów. Może i teraz będzie podobnie? Bo wątpię, by było gorzej niż u Lucasa...

Odpowiedz
Dalej nie wiem co powiedzieć, ale informacja ta nie pochodzi z Rzeczpospolitej, więc jest prawdziwa.

Swoją drogą Disney może też się wkopać z tym VII Epizodem, gdyż jestem ciekaw czy będzie jeszcze taki hype. Ja jako diehard fanboy Star Wars i to nawet prequeli, wcale się nie jaram i nie chcę Epizodu VII.

#istandbydaenerys

Odpowiedz
(30-10-2012, 22:41)Hitch napisał(a): Mnie bardziej martwi, że pewnie też wezmą się za Indianę Jonesa. Indy od twórców "Skarbu Narodów" - tylko tego brakowało...
Wolałbym to i żeby Cage grał Jonesa niż jakby Lucas i Spielberg robili kontynuacje z Fordem.

Ale zupełnie nie czaje narzekania. Przecież Disney wyprodukował świetne Avengers i ma Jossa Whedona i Shane'a Blacka, którzy robią dla nich właśnie filmy. Indiana Jones czy Star Wars ma się lepiej u nich niż kiedykolwiek miały się pod opieką Lucasa.

(30-10-2012, 23:28)Luxorek napisał(a): I'll just leave this here...

Taa, tak samo jak Marvela kupili to się pojawiły komentarze, że "Łoo, Myszka Miki będzie śmigać z X-Menami, hłe hłe". I oczywiscie było to bzdurne, jak komentarze, że to samo stanie się z SW czy Indianą. Disney to nie uniwersum, a firma.

Odpowiedz
Wy naprawdę myśleliście że już nigdy nie powstaną kolejne Gwiezdne Wojny?? Pogratulować optymizmu :)

Crov dobrze pisze, Lucas się zeszmacił nowymi częściami, bez niego to może być oglądalne

koronex1989

Odpowiedz
Crov, Disney kupił Marvela i dostaliśmy całkiem przyjemną serię filmów zakończoną Avengersami. Disney ma zajebiste zaplecze i dobrych rzemieślników na swoich usługach, Lucas ma kupę kasy i burdel we łbie, a wszyscy z którymi pracuje boją się mu sprzeciwić.

Odpowiedz
No toć mowie, ze dlatego nie rozumiem narzekania.

Odpowiedz
(30-10-2012, 23:34)Crov napisał(a):
(30-10-2012, 23:28)Luxorek napisał(a): I'll just leave this here...

Taa, tak samo jak Marvela kupili to się pojawiły komentarze, że "Łoo, Myszka Miki będzie śmigać z X-Menami, hłe hłe". I oczywiscie było to bzdurne, jak komentarze, że to samo stanie się z SW czy Indianą. Disney to nie uniwersum, a firma.

W żadnym wypadku nie narzekam. Wręcz przeciwnie, oczekuję wieści o nowych SW. Jednak już teraz mogę się założyć, że w przyszłości pojawi się coś ala Blue Harvest w wersji Disneyowskiej. Bo czemu nie ? Marka należy do nich, zabawki już są, dzieciaki kochają SW. Logika, logika.

Odpowiedz

#istandbydaenerys

Odpowiedz
Liczę na konwencję bliższą chociażby nieco mroczniejszym grom komputerowym. Star Wars ma niewyczerpany potencjał. Szczególnie kontynuacje, które nie będą musiały na siłę prowadzić do wiadomo-czego.

Odpowiedz
Pieprzyć jakieś Epizody XXVIII, wiecie co to znaczy? Że może klasyczne Gwiezdne Wojny zostaną w końcu należycie odrestaurowane i wydane na Blu-ray, bo ten paździerz który Lucas od 2004 roku (wtedy dokonała się największa masakra) wciska światu nie nadaje się do niczego.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości